counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Народні прикмети: 10 речей, які приносять до будинку щастя


Переглядів: 18


Народні прикмети: 10 речей, які приносять до будинку щастя

Щастя в будинку залежить не тільки від позитивного настрою господаря. Є речі, які приваблюють удачу та благополуччя.

Зі списком речей, які приносять нещастя та бідність, ми знайомі. Давайте дізнаємося, які прикмети повернуть благополуччя та успіх.

1. Підкова. Згідно з народним повір'ям, вона приносить удачу та здоров'я. Вважається, що успіх завжди на коні, а коню необхідна підкова. Вона вдасть дорогу до вашого будинку. Правильно розмістити підкову дуже важливо. При вдалому виборі місця її розташування в будинку буде щастя та достаток, а прикрощі та хвороби обходитимуть стороною.

Для активації оберегу необхідно познайомити підкову з усім будинком, показати їй розташування кімнат та попросити про захист та благополуччя. Не забувайте підкові розповідати, як вона допомагає.

2. Часник. Найбільш імовірною причиною розладу в будинку є нечисть. Багато хто стикався з тим, що домашні справи не ладнаються — то посуд із рук вислизне, то сварки, то настрій погіршується. Для упокорення нечисті, а також від пристріту та псування згідно з прикметами використовується часник. З його додаванням можна зробити сильний оберіг, який захистить будинок від негативної енергетики.

Для загального очищення будинку часник вішають в затишному місці під стелею, просячи захисту від поганого ока та нечисті. Вживання часнику в їжу підвищує імунітет та очищає від негативного впливу недоброзичливців.

3. Мед. Для тих, хто хоче, щоб будинок був повною чашею, слід запастися медом. Мед є прекрасним приворотним засобом для людини, що сподобалася. Пригощаючи його солодкими ласощами, господиня показує себе привітною, а гість запам'ятовує будинок затишним та гостинним.

Він служить ласощами для будинкового. Як казали в народі: «Мед у будинку — достаток у будинку. Свіжий мед виливають на гарне блюдечко з візерунком, примовляючи ласкаві слова домовику: «Покуштуй меду, батюшку домовому, та захисти будинок наш від негараздів, принеси нам щастя та достаток. І нехай він буде як мед солодкий..

4. Яблука. За прикметою, зберігати в будинку яблука — мати вдосталь всього. Своєю свіжістю вони забезпечать гарний настрій і не дозволять сумувати. Позитивна енергетика, якою вони наливали протягом літа, проникне в будинок і очистить його на всіх енергетичних рівнях.

Рівне, наливне яблуко без червотчин покладете в гарний посуд, на живець пов'яжіть бантик з атласної стрічки і промовте: міцно вузлик затягую, щастя в будинок приманюю. Наливне яблучко на кухні лежить — порядок та забезпечення збереже».

5. Ікона. За всіх часів ікони для віруючих людей були найсильнішими оберегами та помічниками. У них просять поради та захисту, благають про здоров'я. Ікони здатні відігнати будь-яке лихо, що покусилося на ваше житло.

Розміщувати ікони в будинку слід розумно. Шанобливе і дбайливе ставлення до святих ликів безсумнівно і принесе умиротворення і спокій усім, хто живе в домі, і очистить його енергетику.

6. Булавка. Найпоширеніший засіб від пристріту — шпилька. Щастя до будинку приносять не лише достаток, а й здоров'я мешканців. Погані помисли нерідко входять у житло непроханими гостями і часом буває дуже непросто їх позбутися.

Для активації шпильки як захисного оберегу слід прожарити її над вогнем, промити у проточній воді та на ніч засипати сумішшю солі та перцю. На ранок попросити шпильку захищати від нечистих помислів і приколоти над вхідними дверима так, щоб її не було видно.

7. Дзвіночок. Мелодійний дзвін дзвіночка здатний повернути настрій у будинок, відвернути всю нечисть і протистояти намірам злих сил. У народі вважалося, що вибирати дзвіночок краще зі срібла чи заліза. У нього має бути чистий, не дратуючий дзвін.

Для активації оберегу достатньо повісити його в те місце, де він часто дзвінатиме. Прислухайтеся до його передзвону. Якщо мелодія зміниться, стане жалібною або зовсім замовкне, настав час міняти захисника, оскільки він увібрав у себе занадто багато негативної енергетики.

8. Мило. Символ чистоти та здоров'я — шматок звичайного мила. З ним пов'язані багато прикмет, хоча й мало хто про них знає. Зробити свою ванну кімнату храмом очищення та чистої енергетики допоможе висушений шматочок мила у красивій коробочці, перев'язаній стрічкою.

Активувати мило на захист можна таким чином: запаліть білу свічку візьміть 2 шматочки мила без хімічних добавок, помийте ними руки до ліктя і промовте: Як вода з піною змиває бруд, так мило захищає будинок. Від хвороб, від пристріту, від негативу, від скандалів. Один шматочок покладіть у ванній, інший у туалеті.

9. Свічки. Відлиті з воску свічки є потужним оберегом, що приносить у будинок добробут у всіх сферах. Жоден будинок не обійдеться без свічки, символу світла та мудрості. Найкраще справляються з цією функцією церковні свічки.

Залишившись на самоті, запаліть свічку і обійдіть весь будинок, не пропускаючи жодного куточка. Проведіть обряд очищення будинку, попросіть захисту та світла у домі та душах. Огарок свічки поставте перед іконою або знайдіть місце на східній стороні будинку, де можна поставити оберіг.

10. Дзеркало. Найкраще як оберег працює кругле дзеркало в дерев'яній рамі. У будинку, де панує лад та взаєморозуміння, воно вбирає позитивну енергетику та повертає її сторицею. Не підходьте до дзеркала-оберега з поганим настроєм. Не сваріться перед ним і не поганословте.

Активувати дзеркало на захист краще жінки. Змочіть чисту тканину улюбленими духами та протріть поверхню круговими рухами. На ніч перед дзеркалом поставте гарну глибоку тарілку. Наповніть її символічними предметами (монетка для достатку, гребінець для краси, сімейне фото для благополуччя) та попросіть захисту.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
більше матеріалів
/-0,28117990493774-/ /-pc-/
Top