counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Подкова на счастье


Переглядів: 25


Подкова на счастье

З давніх-давен підкова відома як сильний грошовий талісман. Дізнайтеся, звідки пішло це повір'я і що воно означає. Де сучасній людині знайти підкову та як правильно її повісити. Змови для залучення щастя та удачі.

Вважається, що кожен, хто знайде підкову, може стати справжнім щасливчиком. Адже вона приносить власнику фінансове благополуччя та успіх у всіх починаннях. Це повір'я ведеться зі старих часів, коли тільки дуже багаті люди могли дозволити собі розкіш придбати коня.

За старих часів особистий кінь служив ознакою великого достатку і його збруя прикрашалася коштовним камінням, у тому числі підкови теж інкрустувалися самоцвітами. Для бідняка знайти на дорозі таку дорогу річ означало, що він зможе виправити своє фінансове становище. Пройшло багато століть, але сенс прикмети залишився колишнім. Знайти підкову — означає залучити успіх. Такий грошовий талісман  слід дбайливо зберігати та ставитись до нього з повагою.

Де знайти підкову

У сучасному світі знайти підкову не так просто, як було за часів наших предків. Цей фінансовий амулет не валяється на дорозі як раніше. Проте вихід є. Можна замінити натуральний предмет на сувенірний аналог або придбати брошку або сережки цієї форми. Але щоб вони приносили успіх і гроші не забувайте головне правило — за повір'ям лише самостійно придбана підкова приносить удачу.

У тому випадку, якщо амулет подається в подарунок, слід розіграти сцену випадково знахідки. Дарувальник має покласти подарунок так, щоб господар зміг сам знайти його і тим самим здобути щастя та підтримку вищих сил.

Підкова, нехай навіть у вигляді сувеніра, повинна бути зроблена з металу — із заліза, міді, срібла чи золота. У тому випадку, якщо ви купили дерев'яну або гіпсову виробу, потрібно прочитати над нею особливу змову. Для цього покладіть сувенір на чисту тканину і злегка збризкайте водою. Потім запаліть над ним сірник і поки горить вогонь скажіть: Нехай сила удачі загартує тебе, як вогонь залізо. Заклинання моє нехай проникне в цю річ. Неси мені удачу щодня вранці, вдень та ввечері. Амінь».

Як правильно повісити підкову на щастя

За традицією, прийнято вішати талісман над вхідними дверима ріжками вгору. У такому вигляді грошовий амулет візьме під свою участь господарів будинку і не дозволить втекти накопиченням. Він символізує будинок — повну чашу.

Можна прикрасити підкову атласною стрічкою червоного кольору. Така перев'язь допоможе залучити позитивну енергію та кохання, після чого талісман краще повісити над ліжком, якщо людина самотня, або над подружнім ложем. Можна розмістити амулет на кухні як предмет, що притягує достаток. Підкову можна повісити над входом на кухню або над обіднім столом.

Є прикмета як із гарантією залучити до будинку гроші. Потрібно дочекатися повного місяця і покласти амулет на підвіконня так, щоб ріжки були направлені в приміщення. Таким чином, сила підкови буде збільшена місячною енергетикою і ваші мрії збудуться.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,37121915817261-/ /-pc-/
Top