counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Як заговорити шпильку від пристріту і псування: створюємо оберіг своїми руками


Переглядів: 69


Як заговорити шпильку від пристріту і псування: створюємо оберіг своїми руками

У сучасному світі ми дуже часто зазнаємо негативних впливів. Захиститися від пристріту чи псування допоможе звичайна шпилька, яку можна заговорити простим способом.

Незважаючи на розвиток технологій та численні зміни у світі, можливість енергетичного впливу на наше біополе ніхто не скасовував. Навіть якщо людина не вірить у існування пристріту, псування, приворотів, це не означає, що на неї вони не вплинуть.

Негативні впливи будуть завжди, і часто вони походять від близьких нам людей. Здебільшого це відбувається ненавмисно: просто у вашому оточенні може виявитися той, хто позаздрить вам. І якщо у цієї людини енергетика виявиться сильнішою за вашу, то її емоційне посилання притягне до вас неприємності та всілякий негатив.

Саме це і називалося раніше псуванням чи пристрітом. І багато ритуалів проводилися навмисно, щоб нашкодити певній людині.

Як визначити, що на вас пристріт

Як правило, після наведення псування життя людини починає різко змінюватися на гірший бік. Відбивається це всіх сферах. Він може різко відчути себе погано і буквально в'янути на очах, або в нього раптом виявиться серйозне захворювання. Особисте життя теж може зруйнуватися, а на роботі почнуть відбуватися неприємності, що призведе до звільнення. Всі ці ситуації говорять про те, що на людину навели псування чи наврочили. Дізнатись докладніше про ознаки псування ви можете у нас на сайті.

Змова на шпильку від псування

Булавка з давніх часів вважалася одним із найдієвіших предметів захисту. Справа в тому, що вона не займає багато місця, і її можна непомітно приколоти до одягу. Недарма існує традиція приколювати шпильку на весільні вбрання нареченого та нареченої, щоб відвести поганий пристріт та будь-який негативний вплив.

Булавка може служити як якпредмета, за допомогою якого можна нашкодити іншій людині, так і як < a title="10 кращих оберегів від пристріту" href="/ua/news/publishing/221883-10-luchshikh-oberegov-ot-sglaza.html" target="_blank">обереги< /em>. Відомі випадки, коли її встромляли в одвірок або клали під поріг, щоб не впускати негатив у свій будинок.

Щоб шпилька служила вам захисним оберегом, достатньо провести простий ритуал та зарядити її своїм наміром. Але в цьому випадку необхідно стежити за рівнем свого енергетичного поля, оскільки шпилька братиме сили саме з нього. І якщо ваша енергетика ослабне, оберіг теж втратить свої захисні властивості.

Цей ритуал проводиться на Місяць, що росте. Купуйте нову шпильку в магазині і перш ніж приступити до змови, очистіть її від чужої енергетики. Для цього достатньо покласти її в солону воду на добу. Після очищення шпилька буде готова до прийому необхідної інформації. Також вам знадобиться невелика свічка білого кольору.

Проводьте ритуал у вечірній час на самоті. Встаньте біля вікна, візьміть свічку, що горить, в праву руку, а шпильку в ліву і прошепчіть три рази наступну фразу:  «Силого зростаючого Місяця закликаю своїх Ангелів-Хранителів собі на допомогу. Як при народженні мене нагородили Вищими Захисниками, так я призначаю цю шпильку своїм особистим охоронцем від усього негативу, спрямованого на мій бік. Нехай усі злі помисли розіб'ються на порох про мій захист або повернуться тому, хто їх направив мені на шкоду. Дана шпилька буде оберігати мене доти, доки я живу, де б я не була і що б я не робила. Усі мої слова підтверджую вогнем та місячним світлом. Нікому не переступити через цей захист. Амінь».

Після цього залиште шпильку на ніч біля вікна і погасіть свічку. Наступного ранку ваш персональний оберіг вже розпочне свою роботу. Можна прикріпити його до одягу або носити в кишені, сумці, гаманці, на ключі. Тут уже все залежить від вашого рішення. Але намагайтеся, щоб до шпильки не торкався ніхто інший, інакше її захисні властивості можуть знизитися.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,3768630027771-/ /-pc-/
Top