counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Шість секретів залучення удачі з фен-шуй


Переглядів: 12


Шість секретів залучення удачі з фен-шуй

Якщо вірити китайському вченню фен-шуй, у світі існує 6 правил, які допомагають людині залучити удачу та уникнути неприємностей. Ці правила ґрунтуються на теорії про енергії, суть якої полягає в тому, що всі речі та предмети навколо нас випромінює енергетику.

Прихильники фен-шуй стверджують, що довкола людини зосереджуються як негативні, так і позитивні енергії. Запорукою життєвого успіху та благополуччя, згідно з фен-шуй, є вміння керувати навколишньою енергетикою. Зробити це допоможуть 6 секретів залучення удачі.

Не сидіть на розі

Якщо вірити старовинним прикметам, то на людину, яка сидить на розі, чекає сім років нещасть. А прихильники фен-шуй стверджують, що не тільки кут столу, а й будь-які інші гострі кути в будинку (кути столу, меблів, шафи тощо) можуть завдати людині шкоди. Згідно фен-шуй квартири, всі гострі кути в будинку випромінюють негативну енергетику.

Якщо людина часто сидить на розі, або в її бік постійно спрямовані гострі предмети, то це може негативно позначитися на його здоров'ї, особистому житті та фінансовому благополуччі. Для того, щоб уникнути неприємностей і залучити удачу, краще уникати в будинку незграбних меблів, а всі гострі прилади (ножі, виделки та бритви) зберігати в закритих ящиках.

Не розмовляйте через поріг

Поріг у навчанні фен-шуй є межею між двома світами. З одного боку — «свій» світ, інакше — «чужий». Якщо ви спілкуватиметеся з кимось через поріг, то втратите зв'язок зі своїми співрозмовником. Ви можете з ними незабаром посваритися або надовго розлучитися.

У цьому полягає другий секрет залучення успіху по фен-шуй — не можна спілкуватися із співрозмовником через поріг, інакше втратиш з ним зв'язок.

Не готуйте в поганому настрої

Їжа вбирає усі наші емоції. Так що якщо ви встали не з тієї ноги і вирішили приготувати сніданок для всієї родини, то будьте впевнені, що у всіх домочадців зіпсується настрій і день не складеться.

Не стійте в кутку

Ніколи не стійте у кутку. Згідно фен-шуй вдома, кути є енергетичними вампірами, які здатні поглинати всю енергію людини. Якщо ви довго простоите в кутку, то можете відчути не лише погіршення настрою та втому, а й фізичне нездужання.

Не показуйте на собі

Іноді, обговорюючи якусь недугу у знайомої людини, ми намагаємося зобразити її стан на собі. Наприклад, якщо вас запитали про травму ноги вашого знайомого, в більшості випадків ви неодмінно покажете на собі розмір та розташування його забиття. Цього робити категорично не можна. Показуючи на собі чужу недугу, ви ризикуєте отримати неприємності.

Не дивіться у розбите дзеркало

Згідно з фен-шуй квартири, дзеркала, що тріснули, випромінюють просто величезну кількість негативної енергетики. Дзеркало має властивість накопичувати в собі емоції та почуття, які відчувають люди, що виглядають у нього. Коли дзеркало розбивається, весь цей запас енергії виливається назовні.

Не можна дивитися в дзеркала та інші поверхні, що відбивають, які розбивають відображення людини на частини або просто показують відображення неповністю. Це можуть бути маленькі дзеркала, плитка у ванній або інші поверхні, що відбивають. Вони дроблять енергетику людини, накликаючи на неї тим самим хвороби та неприємності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,21886801719666-/ /-pc-/
Top