counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Народні прикмети: якщо свербить...


Переглядів: 47


Народні прикмети: якщо свербить...

Доля часто дає нам знаки і попереджає про майбутні події. Існує низка народних прикмет, згідно з якими ці знаки долі з'являються у нашому житті та намагаються донести до нас важливу інформацію. Нерідко ми замислюємося про те, чому раптово засвербіла ліва рука чи ніс. Все це недарма. А що віщують подібні прикмети, дізнайтеся прямо зараз.

Є прикмета, що якщо сверблять руки, то це обіцяє або прибуток, або втрату грошей. Це не зовсім правильно. Згідно з забобонами, якщо свербить права рука, то з ким належить вітатися. Як правило, це віщує зустріч з людиною, яку ви давно не бачили. Якщо свербить ліва рука — це до розлучення. Цілком ймовірно, що незабаром вам доведеться надовго втратити зв'язок із близькою людиною.

Якщо свербить ліва долоня — це до збитків. Ця народна прикмета може віщувати крадіжку, швидку кризу, втрату грошей, борги. У цьому випадку торкатися долоні не рекомендується. Чим більше і старанніше чухатимете, тим більше грошей втратите.

Якщо свербить права долоня — це до прибутку. На вас чекає швидке отримання грошей, великий виграш, цінна знахідка, повернення боргу та інше. За допомогою цієї прикмети можна залучити гроші. Для цього почешіть як слід вашу праву долоню, тоді прибуток піде швидше і в набагато більшій кількості.

Багато прикмет пов'язано з носом. Існує думка, що якщо свербить ніс, то це до випивки. На вас чекає застілля з великою кількістю алкоголю. Навіть якщо ви цього дня не плануєте випивати, все одно це може статися. Ніс все чує і не обдурить у таких речах, як алкоголь. Також цей факт може означати і те, що вас битиму чи лаятимуть. Щоб прикмета в цьому випадку не збулася, попросіть близьку людину клацнути вас по носі, тоді нічого страшного не станеться.

Якщо ніс свербить збоку, то це до вістей. Якими будуть новини — хороші чи погані — про це народна мудрість, на жаль, замовчує.

Якщо сверблять або горять щоки — це означає, що про вас хтось думає, причому думки цієї людини не найкращі стосовно вас.

Свербить ліве око — це прикмета до сліз. Якщо свербить праве око — на радість або хороші звістки.

Якщо сверблять вуха — це до новин, або до зміни погоди. Сверблять мочки вух — до тепла, якщо ви народилися влітку чи навесні; до холоду, якщо ви з'явилися на світ взимку чи восени.

Якщо свербить під колінами — до швидкої подорожі. Ця прикмета, як правило, віщує далеку дорогу, відрядження або подорож.

Свербить ліва ступня — скоро будете ледарити. Ця прикмета віщує безтурботне життя. Якщо ж свербить права ступня — це до клопотів, проблем і метушні. Ймовірно, що ви незабаром крутитеся як білка в колесі.

Свербить верхня губа — цілуватиметеся. Нижня губа свербить — до серйозної розмови.

Свербить мову — погана прикмета. Це попередження про те, що настав час перестати пліткувати і плести інтриги.

Брові сверблять до зустрічі. Права брова віщує зустріч із другом або приятелем. Ліва брова — до зустрічі з ворогом чи заздрісником.

Свербить підборіддя — до важливого рішення. Ця прикмета-підказка, яка допомагає прийняти рішення чи зробити вибір. Якщо ви думаєте, як вчинити, і раптом у вас засвербіло підборіддя, то робіть саме те, що вам підказує серце.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,31629991531372-/ /-pc-/
Top