counter
Стрічка новин
Вибрати все
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Квіти та благополуччя в будинку


Переглядів: 15


Квіти та благополуччя в будинку

Ми неодноразово писали, що рослини несуть у собі специфічну енергетику. Вона здатна внести різноманітність життя, але може і нашкодити.

Щоб залучити до будинку благополуччя квітами, потрібно небагато. Досить придбати відповідну рослину і стежити за її станом. Своєчасний полив, належний догляд — і ваш особистий талісман із сильною живою енергетикою готовий.

Спатифілум

У народі його нерідко називають квіткою жіночого щастя. Він здатний допомогти знайти свою другу половинку, відновити в сім'ї гармонію та взаєморозуміння. Вважається, що він позитивно впливає на жіноче здоров'я та вагітність.

Антуріум

На противагу спатифілуму, сприятливо впливає на чоловіків. Говорять, що він здатний підвищувати чоловічу потенцію. Дарує щастя та успіх у коханні. Не виносить прямих променів та любить високу вологість.

Кислиця

Допомагає знайти кохання і зберегти сім'ю, незважаючи на не найпридатнішу для цього назву. Як кажуть у народі, вона допомагає самотнім знайти своє справжнє кохання.

Восковий плющ

Також його називають хойя. Поставивши цю рослину у свою спальню, ви відчуєте її позитивну дію: між домочадцями розвиваються тепло та турбота один про одного. Не дивно, що один з різновидів цієї квітки дарують як валентинку на 14 лютого. Але пам'ятайте, що плющ може нашкодити. Докладніше про його вплив на життя ми писали, розповідаючи про енергетику цієї рослини .

Хлорофітум

У народі його називають просто квіткою сімейного щастя. Домочадці любитимуть один одного, і життя в будинку стане налагодженим і спокійним. Рослина невибаглива, красива і дуже добре цвіте.

Калатея

Є символом домашнього щастя, допомагає навіть зберігати шлюби на межі розриву. Допомагає підтримувати у сім'ї сприятливі стосунки. Невибаглива і легка у догляді квітка, батьківщиною якої є Америка.

Аіхрізон

Народна назва в даному випадку говорить сама за себе: адже її вважають квіткою щастя та кохання. Саме їх він і принесе своєму власнику, якщо його заведуть у хаті. Його листя злегка нагадує серця.

Сенполія

Це щось на зразок квітки світу. Узамбарська фіалка, або сенполія, не терпить сварок. Давно помічено, що сім'ї, які ростуть у будинку фіалки, сваряться рідко. Вона символізує відданість і вічне кохання.

Мірт

Приносить у сім'ю мир і добробут і робить шлюб вдалим. Має цілющі властивості, на що вказує і назва: його значення — бальзам. Цвіте білими маленькими квітами.

Гібіскус

По-іншому його називають китайською трояндою. А троянда – mdash; це завжди пристрасть. Тому гібіскус непогано заводити тоді, коли необхідно внести різноманітність у відносини, або якщо ви хочете знайти своє кохання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
більше матеріалів
/-0,39763402938843-/ /-pc-/
Top