counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Фен-шуй: які квіти є енергетичними вампірами


Переглядів: 39


Фен-шуй: які квіти є енергетичними вампірами

Існує низка рослин, які впливають на енергетику будинку. По фен-шуй усі кімнатні квіти поділяються на дві категорії. Перша категорія рослин — це донори. Вони позитивно впливають на енергетику будинку, залучають удачу, кохання, благотворно впливають на здоров'я та фінансовий стан. Але є й рослини, які мають зворотний вплив. Це — рослини-вампіри. Жити в їхньому оточенні вкрай складно. Вони висмоктують енергію з усіх домочадців, притягують неприємності, сварки та безгрошів'я. Фахівці в області фен-шуй радять позбавитися їх, інакше в будинку ніколи не буде ні грошей, ні спокою, ні здоров'я, ні кохання. Отже, які ж рослини відлякують успіх у будинку?

Монстера. Згідно з фен-шуй, ця квітка вкрай несприятлива для людей. Незважаючи на його зовнішню привабливість, він забирає багато позитивної енергії. Особливо небезпечно тримати монстеру в спальні, оскільки людину часто мучитимуть безсоння та кошмари.

Плющ — рослина, яку категорично не варто тримати у будинку. Особливо не рекомендується заводити плющ молодим жінкам, які хочуть одружитися. Ця рослина відлякує всіх чоловіків. Окрім цього, плющ є потужним енергетичним вампіром. Він швидко вбирає всю енергію і послаблює біополе людини.

Орхідея дуже небезпечна в будинках, де живуть слабохарактерні та пасивні люди. Як правило, ця квітка рідко добре приживається в домашніх умовах. Але якщо вона швидко росте, з кожним днем стає все красивішим і красивішим, це означає, що вона качає енергію у господарів будинку.

Трояду не рекомендується заводити людям зі слабким енергетичним полем. Ті, хто постійно потребує енергії, будуть дуже погано почуватися поруч із цією квіткою. Фахівці з фен-шуй стверджують, що троянда здатна викликати у таких людей дратівливість та занепокоєння. А людям, які відчувають надлишки сил, можуть використовувати її для скидання зайвої енергії. У цьому випадку троянда буде корисною.

Кактуси мають двоякі властивості. З одного боку, вони захищають від випромінювань комп'ютерних моніторів, а також вважаються магічним оберегом від грабіжників та шахраїв. Але є й зворотний бік цієї кімнатної рослини. Кактус відлякує кохання, охолоджує почуття, негативно впливає на чоловічу потенцію та на лібідо у жінок.

Бегонія є сильним енергетичним вампіром. Особливо небезпечно її тримати людям із хронічними захворюваннями і тим, хто перебуває у похилому віці. Також не рекомендується тримати бегонію одиноким людям. Цю рослину можна тримати тільки в тих випадках, коли до будинку постійно приходить велика кількість гостей. Згідно з фен-шуй, чужі люди, які приходять у будинок, приносять із собою свою енергетику, яка нерідко буває негативною. Бегонія висмоктуватиме негативну енергію чужих людей, тим самим захищаючи господарів будинку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,36501407623291-/ /-pc-/
Top