counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

7 пристрастей, які призводять до хвороб та недуг


Переглядів: 53


7 пристрастей, які призводять до хвороб та недуг

Причини деяких небезпечних хвороб лежать набагато глибше, ніж ми можемо собі уявити. 7 головних пристрастей, які призводять до хвороб, необхідно вигнати зі свого розуму та життя, адже саме вони так часто стають джерелами всіх бід.

Постійний смуток отруює повітря

Ще 100 років тому діагноз лікаря «смерть від туги» був поширений і викликав питань. У наш час багато хто забув, що сильний смуток здатний вбити за короткий термін. Сум і радість присутні в нашому житті, будучи її невід'ємною частиною. Але глибоко сидяча, невисловлена, що роз'їдає смуток чи образа на тонкому плані займає все місце в житті, змушуючи постійно думати про її причину, «дихати» тільки їй. Цей стан поступово призводить до ураження легень як людини, яка не відпускає ситуацію, так і її близьких. Недарма зневіра є одним із семи смертних гріхів, нарівні з убивством.

Для того, щоб продовжувати повноцінне життя та звільнити в ньому місце для щастя, необхідно відпустити причину постійного смутку. Одним з найкращих способів є змова від туги. Адже що б не трапилося в минулому, життя має продовжуватися.

Гнів — вибуховий пристрій

Чи помічали ви, що під час бурхливої сварки або стримуваного, але киплячого всередині гніву правий бік тіла злегка німіє, шлунок стискається, а на язику з'являється гіркуватий присмак? Причина цього в тому, що гнів, подібно до вибухового пристрою, розриває на шматки енергію чакри, що відповідає за волю і спокій. Знаходиться вона у черевній ділянці. Згубна енергія гніву після вибуху важчає і осідає по краях черевної області, створюючи енергетичний блок. Це рано чи пізно призводить до тяжких уражень печінки.

Не допустити руйнування енергетичного та фізичного здоров'я допоможе практика позбавлення від гніву та набуття внутрішньої гармонії.

Заздрість уб'є радість і любов

Заздривши чужим успіхам чи ненавмисній радості, ми думаємо: «Ось пощастило! Мені б так! На жаль, мало хто знає, що Всесвіт не розмежовує таке сильне емоційне, але розпливчасте послання. І замість благ заздрий забирає собі всі приховані проблеми, хвороби та нещастя того, кому позаздрив. Величезний ком негативної енергії б'є по астральному та фізичному тілу, викликаючи численні хвороби. Насамперед страждають біологічні фільтри: печінка та нирки.

Висновок напрошується сам: не заздріть. Часом ніхто не знає, як і з якими втратами дісталися людині його успіх і щастя. Щира радість за іншого дозволить розділити з ним позитивну енергію щастя, залучаючи її і до вашого життя.

Сльози марно притягують горе

Сльози — дуже сильний процес, що допомагає нам виплеснути з себе емоції, що б'ють через край. Але сильний засіб добре у виняткових випадках. Якщо лити сльози з будь-якого дрібного та незначного приводу, можна викликати ураження серця та серцевої оболонки. Щоб цього не сталося, необхідно навчитися тримати себе в руках і частіше сміятися, переключаючи більшість емоцій зі сліз на сміх.

Страх висмоктує життєві сили

Страх перед невідомим майбутнім чи подіями з минулого паралізує наш енергетичний захист, роблячи нас уразливими. Чакра, яка відповідає за волю та захист, починає працювати неправильно, чіпляючи та затримуючи енергію замість того, щоб дозволити їй вільно текти далі. Рано чи пізно такий потужний блок призводить до переповнення чакри тяжкою енергією. На фізичному тілі це призводить до цукрового діабету, хвороб жовчного міхура та виразок шлунка.

Позбутися страху можна, якщо знайти опору в житті, щось чи когось, хто дає вам сили та віру. Гарним виходом із полону страху буде чесна розмова про нього з близькими.

Надмірна радість не принесе щастя

Ми знаємо, що позитивні емоції — це добре. Вони підтримують нас протягом усього життя, допомагають заводити та розвивати дружбу, налагоджувати стосунки з рідними та коханими. Але навіть радість не завжди приносить користь.

«Серце радіє до болю», «серце стискується від щастя», «радість увійшла стрілою в серце» — зміст цих фраз хоча б раз випробував на собі кожен із нас. Після сплеску бурхливої радості від якоїсь події почуваєшся спустошеним. Медиками доведено: надмірні емоції ведуть до серцевих хвороб, зокрема, до інфаркту. На рівні енергетики це легко можна пояснити: за всі почуття та емоції в нашому тонкому тілі, званому астральним, відповідає серцева чакра. Коли ми бурхливо висловлюємо емоції радості, ця чакра може не впоратися з величезним потоком енергії, різко спрямованим у неї, не витримати напору та виштовхнути життєво важливу енергію в нікуди. Саме це призводить до хвороб серця.

Практики та духовні Вчителі закликають до постійної рівноваги в будь-яких емоціях, чи то радість, чи то сум. Найкраще ця необхідність рівноваги показана в легенді про кільце царя Соломона. Все проходить. І це теж пройде» — було вибито на тому кільці. Ця фраза відмінно підійде для формування ставлення до будь-якої життєвої ситуації: адже справді немає нічого вічного і незмінного. Привести себе в необхідний стан спочатку буває непросто, але перевірені і рекомендовані практиками аудіомедитації допоможуть вам налаштувати свій емоційний фон.

Безмірна турбота про дітей зведе в могилу батьків

Діти приходять у цей світ хоч і безпорадними, але самостійними особистостями зі своєю Долею. Якщо батьки продовжують надмірно піклуватися про них і по досягненню самостійності, то життєві сили витікають бурхливим потоком, позначаючись на фізичному тілі раковими захворюваннями. Те саме стосується і будь-якої людини, про яку проявляється надто багато турботи. Необхідно відпускати дітей у доросле життя, дозволяючи їм набиратися свого досвіду через необхідні помилки та перешкоди.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
Хіромантія: як по лініях руки знайти свою другу половинку
В одній відомій пісні співається: з любов'ю зустрітися — проблема складна Але нині немає нічого неможливого! С....
Енергетика людини: що таке емпатія
Енергетика людини: що таке емпатія
Всі ми хочемо, щоб нас розуміли і приймали такими, якими ми є Зрозуміти іншу людину та стати на її місце у скл....
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
більше матеріалів
/-0,24086689949036-/ /-pc-/
Top