counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики


Переглядів: 110


Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики

Всі ми різні. У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя. До того ж у нас різна енергетика. Саме від неї і залежить характер людських зв'язків та контактів. Чи замислювалися ви про те, чому ви товаришуєте саме з цією людиною, а інша вам зовсім неприємна, хоч вона і непогана за характером і дуже симпатична на зовнішність... Вся справа в тому, що люди спілкуються один з одним завдяки сумісному енергетичному тлі.

Всіх людей можна розділити на п'ять енергетичних типів: вампіри, донори, нейтрали, білі маги та чорні маги. Визначити свій тип можна за допомогою нумерології. Для цього потрібно скласти усі цифри своєї дати народження. Допустимо, дата вашого народження: 17.02.1990 = 1+7+0+2+1+9+9+0 = 29; 2+9 = 11; 1+1 = 2. Число 2 –ndash; це число енергетичного типу. Тепер необхідно знайти його розшифровку та дізнатися про свій енергетичний тип.

Енергетичні вампіри. Числа: 1 і 2. Вампіри можуть забирати енергію оточуючих людей. Їм необхідне постійне підживлення чужими життєвими силами. Енергетичні вампіри можуть забирати енергію як усвідомлено, і неусвідомлено. Процес поглинання енергії, як правило, відбувається внаслідок сварок, конфліктів, задушевних розмов та у разі інших емоційних контактів.

Донори. Числа: 5 та 7. Люди-донори – це ті, хто дає енергію вампірам. Самі вони не здатні її поглинати, тому якщо вони часто контактують з енергетичними вампірами, то їхні життєві сили щоразу йдуть.

Нейтрали. Числа: 3, 6 та 8. Люди цього типу не забирають, але й не віддають енергію. Їхнє енергетичне поле досить захищене та міцне, що дозволяє їм завжди бути в тонусі.

Білі маги. Число: 9. Білі маги мають дивовижну можливість керувати своєю енергією. Вони можуть її віддавати, коли це необхідно, але самі ніколи не прагнуть забрати енергію.

Чорні маги. Число: 4. Представники цього можуть бути нейтралами, а можуть перетворюватися на енергетичних вампірів. Вони, як і білі маги, можуть контролювати свій енергетичний заряд.

На основі цих типів і вибудовуються взаємини між людьми. Як не дивно, але союз донора та вампіра може виявитися дуже вдалим для обох, якщо, звичайно, енергетики донора вистачатиме на двох. А якщо донор сам страждатиме від енергетичного спустошення та нестачі емоцій, то будь-який контакт із вампіром приноситиме йому лише негатив. Нейтрали та білі маги є дуже вдалим союзом. Між ними завжди будуть спокійні та стабільні стосунки. Чорні та білі маги – це баланс. Люди цих типів, зазвичай, дуже дружні. Їм легко налагодити контакти один з одним і знайти спільні точки дотику.

Вампіри та чорні маги – союз невдалий. Кожен із них намагатиметься витягнути один з одного енергію, що призведе до спустошення обох. Із чорними магами не уживуться і нейтрали, які не зможуть у потрібний момент зарядити мага енергією. Інші комбінації енергетичних типів людей є нейтральними.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,43150401115417-/ /-pc-/
Top