counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

10 способов быстро снять стресс


Переглядів: 8


10 способов быстро снять стресс

Надмірна кількість стресу дуже негативно впливає на людину. Крім того, що погіршується самопочуття, може підкраситись безсилля, розчарування у житті і навіть депресія. Звичайно ж, краще не доводити справу до занедбаного стану і вчасно упорядковувати себе. Ось як можна боротися зі стресом.

Самомасаж

Вам не знадобиться багато часу для того, щоб відчути себе краще і зняти напругу. Самомасаж можна обмежити ретельними розтираннями. Почніть з вух: поступово і не кваплячись масажуйте їх, поки не відчуєте, що вони розігрілися. Далі потріть долоні один про одного так, щоб руки стали гарячішими. Можете помасажувати долоні та кожну окрему фалангу.

Прогулянка

Майже, напевно, ви виходите на роботі курити. Спробуйте один раз вийти на вулицю для того, щоб затягнутися, а прогулятися: найшвидшим кроком, на який ви здатні, пройдіть уздовж будівлі туди і назад або обійдіть його, якщо час дозволяє. Намагайтеся не забути повернутися і продовжити працювати. Якщо погода не найкраща, підніміться в будівлі сходами вгору і потім спустіться на свій поверх.

Розминка

У тих людей, хто цілий день сидить на місці, найсильніше страждають м'язи спини та ніг. Тому махи руками та ногами стануть для вас чудовою ранковою гімнастикою. На роботі можна і навіть потрібно періодично потягуватися, розпрямивши руки і тримаючи їх на всі боки, намагаючись звести лопатки разом. Тільки не зачепте нікого. Більш безпечна та ефективна вправа — відвести обидві руки назад за спину та скласти долоні разом. Чим вище будуть ваші руки, тим краще воно знімає стрес.

Розчісування

Оскільки на роботі у вас зайнятий мозок, і ви прокручуєте сотні думок за хвилину, необхідно підтримувати нормальний приплив крові до голови. Візьміть гребінець і вийдіть у громадську кімнату. Якщо протягом 10 хвилин розчісуватися масажним гребінцем, тяжкість і біль голови відійдуть.

Порядок

Якщо ви розумієте, що зіткнулися з проблемою на роботі і не можете її вирішити, придивіться, як виглядає ваше робоче місце. Можливо, варто витратити хвилин 5 і прибратися: розсортувати папери, прибрати все, що заважається, і, навпаки, поставити потрібне ближче до себе.

Роздуми

Для того, стрес вас не мучив, відстороніться від рутини як би перейшовши в іншу реальність: посидіть і подумайте хвилинку про те, як ви в дитинстві спали, обіймаючи улюблену іграшку, або уявіть себе вдома в пледі перед вікном і з гарячим чаєм у руках. Умиротворення та приємні думки допоможуть вам взятися за роботу з новою силою, а також додадуть стимул швидше все закінчити, щоб відпочити. Позитивні думки підтримають ваш заряд бадьорості, тому бажано з самого ранку налаштувати себе правильно. У цьому вам допоможуть

Смачна дієта

Їжа — це завжди джерело позитивних емоцій. Саме так її сприймає тіло. Якщо ви відчуваєте, що втомилися і перенервували, почастуйте себе солодким. Навіть у невеликих кількостях воно додасть вам необхідної енергії та викличе почуття задоволення. Тим більше, що гіркий шоколад допомагає мозку працювати. Якщо ви знаєте, що не можете з'їсти мало шоколаду, замініть його вашими улюбленими фруктами або ягодами. Не перетворюйте цей засіб на погану звичку, але в помірних кількостях солодощі вам не зашкодять.

Чай із гібіскусом

Багато чаїв мають заспокійливі властивості. Якщо ви питимете чай з гібіскусом, то почуття тривоги досить швидко відійде за рахунок особливих властивостей самої рослини гібіскус. Також для розслаблення чудово підійдуть чаї з м'ятою та ромашкою. Але врахуйте, що їх краще пити ввечері, залишаючи робоче місце або знімаючи стрес вдома, щоб не знижувати активність на роботі.

Приємні запахи

Запахи, як давно помічено дослідниками, впливають на нашу діяльність. Якщо запах лаванди або меліси розслаблює, то цитрусові (апельсина, грейпфрутові), навпаки, тонізуватимуть ваш організм. Тому ви можете поставити собі вдома і на роботі аромалампи та випаровувати відповідні олії. Але попередньо дізнайтеся, чи немає у ваших домашніх та колег на ці речовини алергії.

Музика та танець

Ви можете сходити в клуб наприкінці робочого тижня або самостійно вдома почати пританцьовувати у такт улюбленої музики. Просто увімкніть її під час готування та підспівуйте, рухаючись точно в ритм. Навіть невеликі ритмічні рухи тіла піднімуть вам настрій, і ви на мить забудете про проблеми і знімете стрес, що накопичився.

Якщо ви знаходитесь під впливом стресу та депресії, то можете помітити, як ускладнюються стосунки, у тому числі з коханою людиною. Якщо ви вже відчуваєте, що на межі зриву, перевірте, чи не заробилися ви. 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,30514693260193-/ /-pc-/
Top