counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Що таке слабкий гороскоп і як його можна посилити


Переглядів: 23


Що таке слабкий гороскоп і як його можна посилити

Багато людей народилося під заступництвом планет, які в той момент були вкрай негативними. Це викликає збої у різних сферах життя. Подібна ситуація називається слабким гороскопом. Експерти розповіли, як його можна посилити.

Якщо у вас у житті щось йде не так, або планети обділили вас силою духу, це можна виправити. Намагайтеся не йти в негатив, адже скарги переналаштовують свідомість, призводячи до появи проблем. Потрібно діяти, а не скаржитися.

Слабкий Меркурій і Плутон

Меркурій — планета, яка розповідає інформаційними потоками, пам'яттю людини, і навіть вмінням швидко знаходити спільну мову з оточуючими, зміною обстановки. Якщо ви народилися в період негативного Меркурія, то ви можете через це бути сором'язливими, забудькуватими, які погано знаються на людях.

Щоб виправити це, треба задобрити Меркурій підвищеною добротою та відкритістю. Астрологи радять не розпускати плітки та чутки, якнайменше брехати і встрявати у сварки та конфлікти. Потрібно більше подорожувати та вивчати нові місця.

Щодо проблем у спілкуванні, то тут може бути також задіяний Плутон. Щоб задобрити цю планету, необхідно робити те саме і додатково боротися зі стереотипним мисленням.

Слабка Венера

Венера — джерело енергії для людей. Люди зі слабкою Венерою в гороскопі часто відчувають втому, млявість, а також мають проблеми з грошима та роботою. Також такі люди можуть постійно витрачати гроші на речі, які швидко ламаються або стають непотрібними.

Щоб це виправити, потрібно більше займатися спортом, а також виявляти щедрість стосовно оточуючих. У такому разі Венера почне давати вам більше сил та енергії, а слабкий гороскоп виправиться.

Слабкий Марс

Гороскоп може бути слабким через червону планету, яка відає напористістю людини, її мотивацією. Якщо під час народження або зачаття людини Марс був у негативному становищі, це може призвести до того, що людина в житті буде лінивою, нерішучою і безініціативною, слабкою фізично.

Виправити це можна захистом слабких та скривджених. Потрібно перестати виявляти егоїзм, жорстокість та хамство. Згодом можна буде відчути насичення фізичними силами та бажанням жити, діяти та перемагати.

Слабкий Юпітер або Уран

Якщо у вас у гороскопі слабкий Юпітер чи Уран, це призведе до дуже слабкої інтуїції, відсутності творчого натхнення, а також неможливості просування своїх ідей.

Підсилити гороскоп, ослаблений цими двома планетами, можна, позбувшись нахабства та нахабства у своїй поведінці. Також астрологи та експерти радять частіше спілкуватися з оптимістичними людьми та боротися зі шкідливими звичками.

Слабкий Сатурн

Слабкий Сатурн робить людину безвільною і слабкою ментально. Такі люди часто живуть з батьками, є безвідповідальними і мислять стереотипно.

Щоб задобрити Сатурн, потрібно позбавитися образ і негативних спогадів про минуле, які притягують важку енергетику. У цьому вам допоможуть спеціальні практики та талісмани.

Слабкий Нептун

Людям зі слабким Нептуном у гороскопі важко долати труднощі. Такі люди часто ламаються під тягарем проблем. Вони дуже чутливі, їх легко поранити чи образити.

Щоб задобрити Нептун, треба діяти рішуче і бути самостійнішими. Потрібно виявляти більше позитиву та любові до життя, частіше змінювати обстановку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,41366577148438-/ /-pc-/
Top