counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

10 корисних звичок, що підвищують енергетику


Переглядів: 13


10 корисних звичок, що підвищують енергетику

Не все у нашому житті визначається випадком. Щоб частка випадковості у вашій долі стала близькою до нуля, підвищуйте свою енергетику будь-якими способами, благо таких існує дуже багато.

Немає необхідності визначати свою енергетику, щоб зрозуміти, підвищувати її чи ні. Вам достатньо знати, що її необхідно підтримувати, тому що наш внутрішній світ дуже тендітний і беззахисний. Один провал, один легкий розлад може вдарити по енергетичному балансу, зруйнувавши його і привівши нас у зневіру та депресію.

Навіщо потрібно підвищувати енергетику

Щоб зрозуміти цю гостру необхідність, згадайте, скільки разів ви питали себе, спілкуючись із добрим і позитивно налаштованим співрозмовником: «Як ця людина може бути такою життєрадісною та світлою?». Ви просто дивитеся і не розумієте, в чому секрет хорошого настрою, але відповідь проста — підвищена та стабільна енергетика. Такі люди менше хворіють і рідше відчувають негативні емоції.

Всесвіт пов'язаний з нашим тілом нерозривним каналом, званим фахівцями «каналом достатку». По ньому центр світобудови посилає нам позитивні імпульси у скрутні миті й у хвилини, коли від важливого рішення може залежати дуже багато. Хороша енергетика еквівалентна успіху. Як тільки біополе починає страждати, успіх теж повільно йде.

Енергетика — це внутрішній двигун людини. Їй потрібен не тільки бензин, а й своєчасний догляд, ремонт та увага. Люди з доброю енергетикою швидше досягають своєї мети, тому що головний закон Всесвіту працює набагато сильніше. Ми говоримо, звичайно, про закон матеріальності думок. Чим більше ви думаєте про успіх, тим вища ймовірність його приходу у ваше життя.

Енергетика має три іпостасі: творчу, розумову та фізичну. Працювати необхідно з кожною з них, але фундаментом, природно, є фізична енергія.

Звички для підвищення енергетики

Починати варто завжди з фізичного стану. Вам не обов'язково витрачати багато часу та грошей на те, щоб привести себе у гарну форму.

Звичка перша: правильно харчуйтесь. Їжа — це чиста енергія. У раціоні має бути все, починаючи від м'яса та закінчуючи фруктами. Якщо ви не любите щось, то скоротите їжу цього продукту до мінімуму. Не подобається м'ясо — їжте його раз на тиждень. Не подобається їсти фрукти — влаштовуйте пару днів на місяць на овочах та фруктах. Так ви будете менше хворіти, а загальна опірність організму буде помітно вищою. Найбільше енергії міститься в кашах, горіхах, фруктах, овочах.

Хороша звичка має витіснити погану. Йдеться про фастфуд. Швидке харчування — це найстрашніший ворог для людини. Все добре в міру, тому намагайтеся харчуватися в таких ресторанах та кафе максимум пару разів на місяць.

Найстрашніший ворог позитиву — алкоголь. Якщо видумаєте, що, випивши, стали щасливішими, то ви глибоко помиляєтеся. У помірних кількостях алкоголь нездатний нашкодити вам, але якщо ви розбиті та пригнічені, краще відмовитись навіть від мінімальних доз. Алкоголь посилює симптоми депресії.

Звичка друга: ніколи не забувайте пити чисту воду. Під словом «чиста» розуміється як чистота хімічна. Це має бути просто вода, а не сік, чай чи кава. Розраховуйте, що дорослій людині вимагає приблизно 2 літри чистої води на день. Якщо її не випивати, то підвищуються ризики захворювань та стомлюваність. Для підвищення загальної фізичної енергетики найкращого «палива» бути не може.

Звичка третя: відпочивайте вчасно. Не забувайте, що на роботі, якщо вам дозволяють умови, потрібно відпочивати хоча б раз на годину. 10 хвилин буде цілком достатньо, хоч деякі фахівці кажуть, що вистачить і п'яти. Якщо ваша праця інтелектуальна, то потрібно знаходити час, щоб заплющувати очі і просто насолоджуватися спокоєм та безтурботністю, ні про що не думаючи. Відмінним помічником може бути розслаблююча музика та аудіомедитації. Якщо ви працюєте фізично, то давайте організму відпочити п'ять хвилин на годину. Хороша звичка — це один розвантажувальний день на тиждень, один або два розвантажувальні тижні в три-чотири місяці та в ідеалі один місяць на рік.

Звичка четверта: більше гуляйте, ходіть, займайтеся спортом. Гуляти необхідно для того, щоб мозок отримував більше кисню. Ходьба — це найкращий спосіб для профілактики хвороб суглобів ніг. Ходьба також спалює жири, тому якщо у вас є можливість ходити на роботу і з роботи пішки, то рекомендуємо нею скористатися. Спорт має бути помірним. Альтернативою спортзалу може бути басейн або заняття вдома — присідання, віджимання та різні комплекси вправ, якими рясніє весь інтернет.

Одночасно з тілом треба дбати і про світ духовний. Внутрішня енергія допоможе вам бачити світ у правильному світлі.

Звичка п'ята: уникайте конфліктів і будьте спокійнішими. Тут варто пам'ятати про те, що чи хтось може у вас забирати енергію. Є одна проста істина — якщо ви хочете, щоб ви були чимось багатими, не давайте нікому приводу забирати це у вас. Чим менше ви чогось втрачаєте, тим менша потреба в тому, щоб шукати джерела поповнення. Заведіть корисну звичку не звертати увагу на грубіянів і всіх, хто поводиться неналежним чином. Якщо конфлікту не уникнути, то знаходите способи забути те, що сталося, якнайшвидше. Люди вас за це поважатимуть, а енергетика зберігатиметься набагато краще.

Слід також сказати кілька слів про енергетичних вампірів. Обчислити їх іноді практично неможливо, бо багато хто навіть не уявляє, що є вампірами. Буває так, що вампіри діють відкрито, роблячи гидоті, але найчастіше їхні бажання приховані під маскою. Будьте обережні. Хорошою звичкою вважається викидання із життя таких особистостей. Не спілкуйтеся з ними, якщо у вас є така можливість.

Звичка шоста: уникайте негативу в будь-якому його прояві. Не дивіться фільми жахів у пригніченому стані, не посилюйте своє становище депресією. Не дивіться новини, політичні програми. Не працюйте там, де вам не подобається, не спілкуйтеся з тими, хто вас дратує. Не заздріть, не гнівайтесь, не ревнуйте, частіше прощайте людей.

Звичка сьома: частіше займайтеся своїм хобі. Навіть якщо у вас його немає, пошук захоплення змусить вас забути про проблеми. Улюблена справа завжди відволікає нас від негативних думок. Ще краще, коли улюблена справа та робота збігаються. Це ідеальна суміш, яка подарує вам багато удачі та гарного настрою. Якщо вам не вдається поєднувати приємне з корисним, то завжди намагайтеся знаходити час для того, що приносить вам справжню насолоду.

Звичка восьма: навчіться мріяти, вірити у краще. Головний закон Всесвіту свідчить, що думки матеріальні. Це не секрет для багатьох людей, адже позитивні думки справді можуть і повинні зробити ваше життя красивішим і приємнішим. Коли ви дозволите своїй уяві керувати вашими думками, то Всесвіт подарує вам те, про що ви мрієте.

Звичка дев'ята: любите. Не втомлюйтесь говорити людям про свої почуття. У сучасному світі більше цінуються гроші та влада, а не чесність, проте ще багато людей не може встояти перед великою могутністю правди, щирості та добра. Користуйтеся цим, а якщо хтось не побачить краси у ваших словах та чесності, то це не ваші проблеми. Пам'ятайте, що наша реальність відбиває наш внутрішній світ. Якщо ви замикатиметеся в собі, то залишитеся одні, але не тому, що заслуговуєте на це, а тому що самі себе прирікаєте на це.

Кохання — це порятунок від усього. Цінуйте тих, хто поряд з вами. Цінуйте тих, хто бачить у вас і добре і погане, але заплющує очі на недоліки. Ми всі неідеальні, але можемо стати друзями одне одному. Повірте, щоб ваша енергетика зросла до небес. Спілкування з приємними людьми зарядить вас бадьорістю духу, бо ви наче заряджатиметеся від них.

Звичка десята: допомагайте нужденним. Допомагайте людям, допомагайте всьому живому на планеті. Заведіть домашню тварину. Якщо ви не самотні, то домашній вихованець зблизить вас і вашу другу половинку ще сильніше. Тварини не вміють вдавати — у цьому їхня величезна перевага над нами. Допомагаючи комусь, ви можете чекати на те, що добро повернеться до вас у подвійному розмірі.

Все вищеперелічене виконувати не важко. Це ті звички, котрі не займають багато часу. За кілька тижнів ви вже пам'ятатимете про все без нагадувань. Жити із цим досить просто. Просто скажіть собі, що потрібно взяти себе в руки та змінити своє життя. У вас все вийде.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
більше матеріалів
/-0,35094404220581-/ /-pc-/
Top