counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Йога: 3 простих вправи для посилення енергетики


Переглядів: 20


Йога: 3 простих вправи для посилення енергетики

Свою енергію можна підвищити різними способами. Вправи з йоги допоможуть розпочати новий день активно та зарядять енергією до самого вечора.

Ні для кого не секрет, що наше біополе постійно потребує підтримки. І якщо воно слабшає, то й у житті починаються неприємності. Для його зміцнення існують спеціальні практики, які допомагають нам знаходитися у відмінному стані.

Вправи з йоги також спрямовані на покращення енергетики, і їхнє щоденне використання не тільки допомагає зміцнити ауру, а й залучити до себе нові можливості та удачу.

3 простих вправ для посилення енергетики

Багато хто вважає, що йога надто складна для них, а її вправи фізично важко здійснити. Однак, це не зовсім так. Існує декілька рівнів складності, і за бажання свої фізичні можливості можна покращити. Як правило, навіть початкового рівня достатньо, щоб упорядкувати своє життя, і для цього не потрібна спеціальна фізична підготовка.

Вправа Утканасана

Ця поза в йозі розблокує енергетичні центри (іншими словами їх називають чакри), щоб ті працювали правильно. Саме гармонізація чакр  веде до внутрішнього спокою та зовнішнього прояву достатку.

Встаньте прямо, витягніть руки над головою і з'єднайте долоні. Перебуваючи в такому положенні, уявіть, що вам потрібно сісти на уявний стілець. У цьому випадку рекомендується сісти так низько, як це дозволяє зробити ваша фізична підготовка. Така поза стільця допомагає розблокувати нижні чакри, покращує проходження енергії по вашому хребту та зміцнює м'язи сідниць.

Вправа Шалабасана

На енергетичному рівні ця поза символізує гнучкість та здатність знаходити вихід із будь-якої ситуації. Також вона позитивно впливає на органи травлення та виправляє поставу. Такий комплексний вплив допомагає запустити енергію успіху та зміцнити своє біополе.

Ляжте на підлогу обличчям вниз, руки покладіть уздовж тіла, голова повернута в одну із сторін. Після цього підніміть праву ногу вгору наскільки це можливо і витягніть носок. Не намагайтеся підняти ногу надто високо, достатньо відірвати її від підлоги лише на кілька сантиметрів. Але потрібно тягнути шкарпетку і протриматися в такому положенні близько 4 секунд. Після цього повторіть ці дії з лівою ногою.

Вправа Наді Шодан пранаяма

Ця вправа активує всі розумові процеси і вчить концентруватися лише на найважливіших справах. Таким чином можна розслабитися і одночасно зосередитися на вирішенні поточних питань. Також активація даних чакр допомагає зрозуміти свої справжні наміри та цілі.

Сядьте в позу лотоса або прийміть будь-яку іншу зручну для вас позу. Спина має бути прямою, а тіло розслабленим. Протягом 4 секунд потрібно масажувати точку, що знаходиться в середині між бровами. Її ще називають третім оком. Початківцям потрібно зробити три підходи, після чого можна збільшувати кількість повторень і часу впливу на цю точку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,35262107849121-/ /-pc-/
Top