counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

5 установок, що призведуть до емоційного вигоряння


Переглядів: 16


5 установок, що призведуть до емоційного вигоряння

Втома та емоційне вигоряння найчастіше з'являються у тих, хто неправильно підходить до робочого процесу та культивує в собі небезпечні установки. Настав час дізнатися, які саме установки змушують нас дуже швидко втомлюватись.

Так звані віруси свідомості є у всіх нас — просто в когось їх більше, а в когось менше. Ті, що призводять до емоційного вигоряння, можна назвати найнебезпечнішими.

Успіх приносить лише важку працю

Ця установка в більшості випадків народжується всередині нашої свідомості через батьків. У сучасних дітей такої установки може й не бути, але у тих, хто народився до початку двохтисячних років, вона є, адже у цих людей батьки жили в украй важкий період часу, коли доводилося працювати багато, щоб хоч якось прогодувати сім'ю. /p>

У сучасному світі вам зовсім не обов'язково працювати на зношування, щоб дозволити собі жити добре. Велике спасибі тут варто сказати сучасним технологіям, які дозволяють працювати, не виходячи із дому. Успіх приносить не важку працю, а любов до того, що приносить гроші.

Якщо ви думаєте, що важка праця — єдиний шлях до багатства та стабільності, то немає нічого дивного в тому, що ви втомлюєтеся.

Якщо ви не розвиваєтеся, то йдете на дно

З одного боку це справді так, але багато людей намагаються щохвилини свого часу присвячувати роботі та покращенню наявних навичок. Не можна забувати про відпочинок і не потрібно переживати, що відпочинок якось негативно позначиться на вашій продуктивності.

Справа в тому, що кожній людині потрібна релаксація. Якщо весь час перебувати у повній бойовій готовності, можна серйозно зашкодити своїй енергетиці. Людині потрібно періодично змінювати обстановку. Розвиток у неробочий час — це добре, але потрібно вміти говорити собі «стоп».

Заради успіху потрібно завжди чимось жертвувати

Кохання, домашні справи, хобі — все це не менш важливе. Так, роботу можна сміливо поставити на перше місце за пріоритетом, проте не можна заповнювати нею абсолютно все. Іти на жертви необхідно тільки в ті періоди, коли ви можете втратити роботу. В решту часу краще не жертвувати своїм здоров'ям і часом, адже людина повинна дотримуватися балансу між справами та особистим життям.

Все робити потрібно максимально добре

Перфекціонізм до добра не доводить, адже якщо людина намагається завжди все робити максимально добре, вона змушена витрачати на це більше часу та сил. Бажання робити все бездоганно може призвести до нервового зриву. Саме тому важливо дозволяти собі робити деякі поблажки, якщо кінцевий результат не прив'язаний до якості роботи.

Негативна установка «я повинен зробити все добре» йде, знов-таки, з дитинства — з школи. Якщо в дитинстві батьки вас лаяли навіть за четвірки, у дорослому житті ви ризикуєте стати перфекціоністами.

Про допомогу не можна просити

Самостійність має деякі позитивні сторони, проте бувають ситуації, коли без чужої допомоги впоратися вкрай складно. Не бійтеся просити про підтримку та працювати в команді, адже це заощаджує вам сили. Якщо людина займається справами, повторюючи собі та оточуючим «я сама», не варто чекати нічого крім втоми та емоційного вигоряння.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів
/-0,20272517204285-/ /-pc-/
Top