counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Прикмети з фен-шуй: як уникнути невдач


Переглядів: 20


Прикмети з фен-шуй: як уникнути невдач

У стародавньому Китаї основоположниками фен-шуй було відкрито закони удачі та невдачі. Якщо порівняти їх із нашими народними предметами, можна простежити якийсь взаємозв'язок. І якщо наші прикмети створювалися шляхом спостережень, то прикмети фен-шуй ґрунтуються на знаннях про енергетику. Що дивно, всі ці прикмети працюють! Давайте дізнаємося про основні прикмети фен-шуй і з'ясуємо, як вони працюють і що не нудно робити, щоб не наслати на себе біду.

Прощатися через поріг – бути біді. Згідно фен-шуй квартири, поріг несе в собі сильний енергетичний сенс. Поріг будинку – це межа. Те, що за порогом, тобто по той бік будинку – чуже. А сам будинок – це своє, те, що наділене позитивною енергетикою. Виходячи з цього, ті, хто прощається через поріг, втрачають зв'язок один з одним. Слова та енергетика губляться на незримому енергетичному кордоні, який називається порогом. Між людьми, які попрощалися через поріг, може бути втрачено взаєморозуміння та довіру.

Не можна повертатися додому з половини шляху, бо не буде успіху в дорозі. Ця прикмета також пов'язана з енергетикою порога. Поріг, як ми вже знаємо, є межею, що розділяє два світи, тому переходячи кілька разів поріг ми можемо втратити багато енергії. Якщо вам все ж таки довелося повернутися, то не поспішайте швидко йти. Трохи посидіть, щоб відновити енергію чи подивіться у дзеркало. Ваше відображення подвоїть енергію, що позбавить вас від напастей.

Не можна дивитися в розбите дзеркало. Згідно фен-шуй, всі тріснули або розбиті предмети, що відбиваються, несуть у собі руйнівну енергетику. Людина, яка бачить своє відображення в предметі, що тріснула, ризикує розщепити свої життєві сили на частини. Необхідно позбавитися всіх розколотих предметів у вашому будинку, інакше вони смоктатимуть енергію мешканців.

Не можна стояти в кутку. Чи замислювалися ви над тим, чому маленьких дітей покарання ставлять у кут? Справа в тому, що всі гострі кути в будинку забирають енергію. Тим самим дитина-балагур, яка щось накоїв, у кутку швидко втратить свій хуліганський запал і заспокоїться. Звичайно, батьки, які застосовують такий захід до своїх дітей, зовсім не замислюються про сенс, який він несе.

Не можна готувати в поганому настрої. Якщо ви відчуваєте роздратування, гнів, лють та інші негативні емоції, то їжа, приготовлена вами може мати дуже неприємні наслідки для тих, хто її їстиме. Справа в тому, що при приготуванні їжі, ми заряджаємо продукти своєю енергетикою, і якщо вона негативна, то приготовані страви теж нестимуть у собі негатив, що може серйозно вплинути на здоров'я та емоційний стан тих, хто з'їв таку страву.

Не можна сидіти на розі столу. Згідно з цією прикметою, дівчина, яка сіла на куток столу, сім років не зможе вийти заміж. Але це ще квіточки. Насправді все набагато серйозніше. Будь-яка людина, незалежно від статі та віку, яка часто сидить на розі, слабшає енергетично, у неї з'являються проблеми з грошима, у відносинах із протилежною статтю та на роботі. Фен-шуй вдома взагалі рекомендує уникати в інтер'єрі житлових приміщень великої кількості кутів.

Пройди під веселкою – буде щастя. Таке повір'я, звичайно, не можна сприймати буквально, адже пройтися під веселкою, в принципі, неможливо. Однак створити у своєму будинку веселку – Цілком реально. Арочні отвори – це те, що потрібно для залучення благополуччя до будинку. Вони створять сприятливу атмосферу, яка принесе добро, гроші та здоров'я.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,35714316368103-/ /-pc-/
Top