counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Секрети фен-шуй: як залучити гроші


Переглядів: 19


Секрети фен-шуй: як залучити гроші

Мабуть, не кожен погодиться, що не в грошах щастя. Можливо, для когось справді матеріальні цінності не стоять на першому плані, але, як не крути, святим духом ситий не будеш. Як же знайти фінансовий добробут і ніколи не відчувати матеріальних труднощів? Фен-шуй пропонує ефективний спосіб, який підкаже як залучити гроші в будинок. Давайте дізнаємося, як стати багатим і назавжди позбутися всіх фінансових проблем.

Зони у фен-шуй

Згідно з фен-шуй, у квартирах і будинках існує певна зона, яка відповідає за матеріальне становище господаря житла. Це місце називається зоною багатства. У ній зосереджено грошову енергію, яка впливає на добробут усіх домочадців. Зона багатства знаходиться у південно-східній частині будинку. Вона не працюватиме на вас і залучатиме гроші, якщо її не активувати. Зробити це можна за допомогою спеціальних  талісманів фен-шуй  та деяких нескладних правил.

Спершу слід визначити у своєму будинку зону багатства. Добре, якщо вона знаходиться на кухні, у вітальні чи спальні. Не найкраще місце для зосередження грошової енергії в туалеті, ванній або коморі. У цих місцях буде дуже складно спрямувати позитивну енергію у потрібне русло. Спочатку розберіться в південно-східній частині вашого житла і наведіть там порядок. Заберіть із цієї зони поламану техніку, старі речі, биті дзеркала, фотографії, сухі квіти, сміття та інші речі, що засмічують енергетику в будинку.

Якщо зона грошей фен-шуй знаходиться у ванній або туалеті, то вам слід знати про те, що ці місця в будинку вважаються найнебезпечнішими для енергії багатства. Саме через ці зони енергія грошового успіху витікає найчастіше. Але це легко виправити! Повісьте на двері ванної кімнати дзеркало на весь ваш зріст. Єдина умова цього прийому — в цьому дзеркалі не повинні відображатися вхідні двері. Замість нього можна повісити картину із зображенням дерева. Від підвищеної вологості у ванній кімнаті дерево енергетично зростатиме і залучатиме гроші в будинок.

Для того, щоб зона багатства була активною, у ній потрібно зберігати талісмани. Розглянемо найефективніші символи фен-шуй, які ефективно залучають гроші до будинку.

Китайські монетки

Це один із головних талісманів багатства. Це круглі монети з квадратними дірочками у центрі та ієрогліфами фен-шуй. Даний талісман чудово підходить для тих, хто хоче у швидкі терміни залучити гроші до будинку. Достатньо буде трьох монеток. Їх рекомендується зв'язати червоною стрічкою та повісити у зоні багатства.

Бог Хоттей

Ця буддійська статуетка веселого старця не тільки допоможе розбагатіти, але ще й  виконає ваші найзаповітніші мрії. Існує прикмета: якщо триста разів погладити Хоттея по його животику, думаючи при цьому про своє бажання, то все задумане здійсниться.

Жаба фен-шуй

Жаба з монетою в роті — це найпростіший спосіб активувати зону багатства. Але вона сприяє більше не залученню грошей, а їхньому збереженню. Так що якщо ви страждаєте від своєї нераціональності та марнотратства, то цей талісман фен-шуй зможе вам допомогти.

Грошове дерево

Грошове дерево — це найпотужніший талісман для залучення грошей. Для того, щоб воно приносило помітну користь, цю рослину необхідно доглядати і стежити за її зростанням. Кожен новий листочок на грошовому дереві віщуватиме ваш фінансовий успіх.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,43452191352844-/ /-pc-/
Top