counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

12 найпотужніших талісманів для дому з фен-шуй


Переглядів: 20


12 найпотужніших талісманів для дому з фен-шуй

Як створити в будинку атмосферу тепла? Як залучити добробут та гроші? Як зміцнити стосунки у сім'ї? З усіма цими питаннями впорається фен-шуй вдома. Для того, щоб успіх ніколи не залишав ваш будинок, фахівці в галузі фен-шуй рекомендують завести 12 сильних талісманів, які допоможуть вам створити в будинку сприятливу обстановку та вирішити особисті проблеми.

Китайські ліхтарики червоного кольору – це талісман, який допомагає знайти любов і зміцнити відносини. Їх необхідно тримати в зоні кохання фен-шуй – ndash; у південно-західній частині будинку.

Ловець снів – це сильний захист від негативу в будинку в той період, коли ми спимо. Ловець снів – це талісман північноамериканських індіанців, і жодного відношення до фен-шуй він не має, але все ж таки його необхідно тримати у себе вдома для того, щоб відганяти від себе злих духів під час сну. Цей талісман найкраще повісити у спальні над ліжком.

Статуетка коня – талісман для тих, хто прагне успішного життя і хоче якнайшвидшого кар'єрного зростання. Найголовніше, щоб статуетка коня була спрямована нагору, тим самим і ваша кар'єра прагнутиме до вершини.

Віяло – це не тільки витончений аксесуар, але ще потужний талісман. Особливо він потрібен тим, хто має в будинку багато гострих кутів. Як відомо, гострі кути є джерелами накопичення негативної енергетики у будинку. Якщо у вас багато незграбних меблів і гострих предметів, то віяло розсіюватиме негативну енергетику і перетворить її на позитивну.

Орел – талісман для тих, хто ставить перед собою високу мету. Це талісман для амбітних людей, які прагнуть слави, грошей та впливу. Якщо його поставити в зоні слави фен-шуй, тобто в південній стороні будинку, то він сприятиме вашому особистісному зростанню та успіху.

Риба – це талісман для залучення грошей. Фігурку риби найкраще поставити в зону багатства. у південно-східну частину будинку. Це талісман сприяє збагаченню, залучає гроші до будинку та захищає заощадження від крадіжки та втрати.

Лотос – талісман мудрості та здоров'я. Цей оберіг найкраще зберігати в центрі будинку, щоб його дія поступово поширювалася на всіх домочадців.

Корабль, мабуть, найпотужніший талісман для залучення життєвого успіху та прибутку. Статуетка у вигляді вітрильника допоможе вам знайти те, що ви бажаєте найбільше. Зберігати цей талісман краще всього поруч із вхідними дверима або поруч із вікном. Для повної його активізації в нього слід покласти монетки, купюри, прикраси та коштовності та поставити його носом у центр будинку, тим самим створити видимість того, що корабель прибуває до вас у будинок та приносить прибуток.

Дракон – сильний талісман, який може принести як успіх у роботі та грошах, так і покращити атмосферу в будинку. Це символ мудрості, успіху, життя, розвитку та благополуччя. Він найкраще працюватиме у східній частині вашого будинку, що уособлює розвиток та фінансовий успіх.

Фонтан – символ невичерпної енергії. Цей талісман сприяє відновленню сил, знімає втому та дає заряд бадьорості на весь день. Крім того, він добре привертає грошові потоки до будинку, оскільки є ще й символом достатку.

Слон – талісман удачі з фен-шуй. Для того, щоб він приваблював успіх і везіння, його необхідно поставити поруч із вхідними дверима або біля вікна хоботом, що дивиться в центр будинку, щоб він ніби приносив удачу в будинок з вулиці.

Трилапа жаба – це не тільки найпопулярніший символ у фен-шуй, але й найдієвіший. Цей талісман можна поставити біля вхідних дверей або розмістити на південному сході, в зоні багатства. Не варто зберігати його на високих шафах та полицях, оскільки вважається, що жаби бояться висоти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,32823801040649-/ /-pc-/
Top