counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

12 найпотужніших талісманів для дому з фен-шуй


Переглядів: 20


12 найпотужніших талісманів для дому з фен-шуй

Як створити в будинку атмосферу тепла? Як залучити добробут та гроші? Як зміцнити стосунки у сім'ї? З усіма цими питаннями впорається фен-шуй вдома. Для того, щоб успіх ніколи не залишав ваш будинок, фахівці в галузі фен-шуй рекомендують завести 12 сильних талісманів, які допоможуть вам створити в будинку сприятливу обстановку та вирішити особисті проблеми.

Китайські ліхтарики червоного кольору – це талісман, який допомагає знайти любов і зміцнити відносини. Їх необхідно тримати в зоні кохання фен-шуй – ndash; у південно-західній частині будинку.

Ловець снів – це сильний захист від негативу в будинку в той період, коли ми спимо. Ловець снів – це талісман північноамериканських індіанців, і жодного відношення до фен-шуй він не має, але все ж таки його необхідно тримати у себе вдома для того, щоб відганяти від себе злих духів під час сну. Цей талісман найкраще повісити у спальні над ліжком.

Статуетка коня – талісман для тих, хто прагне успішного життя і хоче якнайшвидшого кар'єрного зростання. Найголовніше, щоб статуетка коня була спрямована нагору, тим самим і ваша кар'єра прагнутиме до вершини.

Віяло – це не тільки витончений аксесуар, але ще потужний талісман. Особливо він потрібен тим, хто має в будинку багато гострих кутів. Як відомо, гострі кути є джерелами накопичення негативної енергетики у будинку. Якщо у вас багато незграбних меблів і гострих предметів, то віяло розсіюватиме негативну енергетику і перетворить її на позитивну.

Орел – талісман для тих, хто ставить перед собою високу мету. Це талісман для амбітних людей, які прагнуть слави, грошей та впливу. Якщо його поставити в зоні слави фен-шуй, тобто в південній стороні будинку, то він сприятиме вашому особистісному зростанню та успіху.

Риба – це талісман для залучення грошей. Фігурку риби найкраще поставити в зону багатства. у південно-східну частину будинку. Це талісман сприяє збагаченню, залучає гроші до будинку та захищає заощадження від крадіжки та втрати.

Лотос – талісман мудрості та здоров'я. Цей оберіг найкраще зберігати в центрі будинку, щоб його дія поступово поширювалася на всіх домочадців.

Корабль, мабуть, найпотужніший талісман для залучення життєвого успіху та прибутку. Статуетка у вигляді вітрильника допоможе вам знайти те, що ви бажаєте найбільше. Зберігати цей талісман краще всього поруч із вхідними дверима або поруч із вікном. Для повної його активізації в нього слід покласти монетки, купюри, прикраси та коштовності та поставити його носом у центр будинку, тим самим створити видимість того, що корабель прибуває до вас у будинок та приносить прибуток.

Дракон – сильний талісман, який може принести як успіх у роботі та грошах, так і покращити атмосферу в будинку. Це символ мудрості, успіху, життя, розвитку та благополуччя. Він найкраще працюватиме у східній частині вашого будинку, що уособлює розвиток та фінансовий успіх.

Фонтан – символ невичерпної енергії. Цей талісман сприяє відновленню сил, знімає втому та дає заряд бадьорості на весь день. Крім того, він добре привертає грошові потоки до будинку, оскільки є ще й символом достатку.

Слон – талісман удачі з фен-шуй. Для того, щоб він приваблював успіх і везіння, його необхідно поставити поруч із вхідними дверима або біля вікна хоботом, що дивиться в центр будинку, щоб він ніби приносив удачу в будинок з вулиці.

Трилапа жаба – це не тільки найпопулярніший символ у фен-шуй, але й найдієвіший. Цей талісман можна поставити біля вхідних дверей або розмістити на південному сході, в зоні багатства. Не варто зберігати його на високих шафах та полицях, оскільки вважається, що жаби бояться висоти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,40560007095337-/ /-pc-/
Top