counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Як позбутися заздрості та жити повним життям


Переглядів: 20


Як позбутися заздрості та жити повним життям

Іноді ми несвідомо заздримо чиїмось успіхам. Експерти стверджують, що існують способи, які допоможуть позбутися заздрості та залучити достаток та добробут у власне життя.

Звідки з'являється заздрість

Заздрість — це ні що інше як просте бажання бути багатим та успішним. Наприклад, ваш сусід купив нову машину, а ви досі їздите автомобілем радянської збірки і тільки мрієте про нове придбання. А може, ви заздрите чужому сімейному щастю і хочете таких же теплих та довірчих стосунків із вашим партнером. Ось тут і починається найцікавіше. Ви або починаєте робити певні дії для того, щоб жити також, або ваше бажання плавно переростає в заздрість.

У більшості випадків почуття заздрості виникає у людей, у яких закладено програма бідності. Вони часто нічого не хочуть змінювати у своєму житті, і, спостерігаючи, як інші досягають своїх цілей, починають заздрити їхнім успіхам, таким чином виправдовуючи свої невдачі та бездіяльність. Як результат, заздрісні люди, більш схильні до негативного впливу і притягують до себе ще більше неприємностей. У них дуже швидко знижується життєва енергетика і починається занепад сил.

У кожного з нас є можливість вибору. Ми самі будуємо свою Долю і вирішуємо, яким шляхом нам рухатися далі. Саме тому будь-яку ситуацію можна виправити. І таке почуття, як заздрість, лише нагадує нам, у якому напрямі працювати. Звичайно, можна повністю поринути в негативні емоції і не злюбити весь світ, а можна ухвалити рішення жити щасливим життям і спрямувати зусилля в це русло.

Поради щодо усунення заздрості

Експерти рекомендують спочатку зізнатися самому собі, що у вас є почуття заздрості. Проаналізуйте, чому саме ви заздрите. Адже зрозуміти, чого ви насправді хочете — це самий головний ключ до успіху.

Після того, як визначитеся з метою, подумайте, які конкретні кроки ви зробили для її досягнення? Це теж дуже складне питання, яке може вдарити по вашому самолюбству. Таким чином егоїзм намагається повернути вас до негативних установок, щоби далі зливати вашу енергію не на творення, а на руйнування. Якщо ви впораєтеся зі своїми почуттями і реально подивіться на ситуацію, то відразу стане зрозуміло, що під заздрістю ховається страх щось змінити.

Для того, щоб допомогти собі в досягненні мети, почніть вивчати духовні практики, навчитеся медитувати та використовуйте афірмації. Таким чином ви зможете зарядитися енергією та налаштуватися на хвилю успіху та процвітання. Поспостерігайте за об'єктом вашої заздрості, але цього разу постарайтеся відзначити, які його дії допомагають досягти бажаного. Можливо, він має певні якості, яких вам не вистачає. Не бійтеся запитати поради, успішні люди радо діляться інформацією, якщо з ними спілкуватися в позитивному ключі.

Тим, хто працює над своїми цілями, ніколи заздрити: вони зайняті залученням благополуччя до свого життя. Вони спілкуються тільки зі своїми однодумцями, які, замість того, щоб захистити від енергетичного вампіра. .html" target="_blank">піддаватися негативним емоціям, переймають досвід та діляться своїми знаннями. Настройтесь на позитивну хвилю, рухаючись до своєї мрії, і заздрість пропаде сама собою. Вона просто буде не потрібна, адже всі ваші думки будуть зосереджені на іншому. Намагайтеся у всьому бачити можливості, а не перешкоди, і тоді заздрити будуть вам.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,35023903846741-/ /-pc-/
Top