counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Як захистити свою ауру від негативу


Переглядів: 58


Як захистити свою ауру від негативу

Аура людини може бути дуже сильною, але все одно важливо підходити з максимальною відповідальністю до її захисту. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як можна захистити свою ауру від нападок з боку недоброзичливців та від негативних подій.

Навіть найактивніші та найенергійніші люди можуть негативно впливати. Це означає, що наведені нижче поради будуть актуальними для всіх без винятку.

Уникайте конфліктних ситуацій

Так, уникнути їх часом буває неможливо, але якщо є можливість не лаятись і не з'ясовувати стосунки, краще їй скористатися. Особливо важливо це у відносинах з тими, кому ми не подобаємось і хто нам не подобається. Намагайтеся не звертати уваги на випади ворогів. Так ви заощадите час, сили та нерви, а ваша енергетика залишиться сильною.

Відпочивайте регулярно

Йдеться про відпочинок щодня, щотижня та про тривалий відпочинок раз на півроку. Коли людина зовсім не відпочиває, вона перенапружується, позбавляючи себе енергії. Деколи це призводить до так званого вигоряння, коли продуктивність падає до нуля через неможливість відновити втрачену енергію.

Рідше спілкуйтеся з негативними людьми

Зруйнувати нашу ауру може не лише заклятий ворог, а й добрий знайомий, який зла нам зовсім не бажає. Наприклад, ця людина може бути глибоко переконана в тому, що життя — це нескінченні страждання та випробування. Він ненароком заряджає нас своїм негативом, що руйнує нашу ауру і позбавляє нас удачі, віри в краще, успіхів у коханні та роботі.

Користуйтесь оберегами

Срібло. Срібні прикраси допоможуть значно знизити вплив на вашу енергетику ззовні. Такі прикраси захистять вас від зла будь-якої форми та сили. Найсильнішими є браслети та кільця з цього металу. Раніше експерти сайту dailyhoro.ru розповідали про всі його корисні властивості.

Прикраси з дерева та кераміки. Дерево та кераміка — це два додаткові потужні захисні матеріали. Вони працюють трохи інакше, ніж срібло. Їхнє першорядне завдання — захист людини від пристріту та псування, прокльонів та негативного впливу енергетичних вампірів, маніпуляторів та інших токсичних людей.

Найчастіше будьте на природі

Коли ви вибираєтеся в ліс, до моря, на дачу або просто виїжджаєте погуляти за містом, це дуже сприятливо впливає на вашу енергетику. Вона не просто стає кращою і чистішою, але й набуває деяких інших корисних властивостей. Наприклад, після такого відпочинку вона сама відштовхуватиме негатив.

Підтримуйте зв'язок із вищими силами

Це дуже важливо. Медитуйте, читайте молитви, мантри, відвідуйте церкву. Це дуже важливо, тому що наше спілкування з вищими силами, світобудовою та Богом допомагає встановлювати захист. Коли ми просимо щось у долі чи у Всесвіті, ми це отримуємо. Головне, щоб ваші бажання були світлі та нікому не шкодили.

Приймайте контрастний душ

Коли людина приймає контрастний душ щодня, його аура стає сильнішою, тому що вона звикає до стресу, спричиненого перепадами температур. Це дуже корисно, тому приймайте такий душ не тільки в моменти, коли вас вже щось засмутило, але й просто так. щоранку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції
Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу Експерти виділяють кільк....
більше матеріалів
/-0,33920216560364-/ /-pc-/
Top