counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Найактивніші та найенергійніші Знаки Зодіаку


Переглядів: 40


Найактивніші та найенергійніші Знаки Зодіаку

У кожного Знака Зодіаку є свої сильні сторони та свої таємні слабкості. У деяких Знаків Зодіаку, як вважають астрологи, запас сил і енергії набагато більше, ніж у менш щасливих Знаків, які швидше втомлюються і мають нижчу енергетику.

Скільки людей, стільки та характерів — але деякі типові риси фахівці з астрології вже давно відзначають у більшості представників того чи іншого Знака Зодіаку. Наприклад, астрологія допомагає боротися із поганим настроєм. У зодіакальному колі можна виділити найактивніші та найдіяльніші Знаки. Люди, народжені під їх заступництвом, як правило, сповнені сил, енергії та готовності згорнути гори на шляху до мети. Хто ж ці щасливчики?

Близнюки

Відкривають список Близнюки — у народженої під цим сузір'ям людини енергії стільки, ніби їй видали подвійний запас (власне, у багатьох сферах у Близнюків простежується двоїстість, тож і тут без неї не обійшлося). Близнюки сповнені активної енергетики, тому їх часто вважають екстравертами, хоча не всі вони отримують сили від соціуму. Багатогранний співрозмовник, невтомний та неспокійний ентузіаст, сповнений оптимізму та надій на майбутнє, сміливий мандрівник — Близнюки будуть чудово почуватися у всіх цих амплуа, створюючи враження щасливчика, який завжди може спіймати попутний вітер і вчасно розгорнути вітрила.

Стрілець

Значною кількістю енергетики мають і типові Стрільці. Їм потрібний каталізатор — щось, що запустить їх внутрішній двигун, допоможе проявитися всьому енергетичному потенціалу. Це може бути хобі, незвичайний випадок у житті, який все переверне з ніг на голову, доленосне знайомство або улюблена робота — щось здатне запалити вогонь Стрільців. І тоді вогненна стихія цього Знаку допоможе їм йти вперед, не знаючи перепон, і домагатися бажаного.

Козеріг

Козероги — Найактивніші представники Знаків Зодіаку стихії Землі. І Дівам, і Тельцям властива внутрішня стійкість, цілеспрямованість, врівноваженість, але у випадку Козерогів ці якості дозволяють їм бути воістину непохитними людьми. Завзятість Козерогів — їхня відома риса, і вони знайдуть у собі стільки сил, скільки потрібно, щоб втілити мрії в життя, довести правоту, докопатися до істини. І на відміну від багатьох, енергію вони беруть не ззовні, вони черпають її із внутрішніх ресурсів — і тому вони стійкі до зовнішніх обставин і не відступають там, де інші здаються, втрачаючи впевненість, сили та волю до перемоги.

Лев

Лев — Знак Зодіаку, позначений впливом Сонця. Леви часто сильні фізично, привабливі зовні, у них багато ентузіазму, привабливий імідж. А причина у високому запасі вітальних, життєвих сил. Саме Леви можуть танцювати у клубі мало не до ранку, після відпрацювати цілий день, провести пару блискучих зустрічей, а потім обговорити їх із друзями по дорозі до фітнес-клубу. При цьому Левам все ж таки важливо відновлюватися, а також не розраховувати тільки на везіння і на свої внутрішні ресурси: іноді трохи планування не зашкодить.

Водолій

Водолії — активні дослідники життя, які люблять рух у будь-якому його вигляді. Вони часто захоплені спортом, творчим хобі чи благодійністю. Це ті люди, які щедро діляться своєю енергією, не втрачаючи її, а лише набуваючи — до них тягнуться корисні знайомства та зв'язки, оточуючі теж прагнуть бути з Водоліями на одній хвилі, вигідні пропозиції ніби самі собою йдуть до рук. Водоліям, проте, важливо все-таки вміти говорити «немає», щоб хтось не використав їх енергійність в егоїстичних та непристойних цілях.

Не варто думати, що нашим переліком можна обмежитися. Досить високий, наприклад, потенціал Овнів та Скорпіонів — проте активність та енергійність вони демонструють не завжди (їх можуть виснажувати шкідливі звички, ревнощі, залежності). Насправді у відповідному середовищі і сприятливих обставинах будуть чудово почуватися і Тельці, і Раки, і Риби, і будь-які інші Знаки Зодіаку — і вони, звичайно, будуть енергійними та повними сил людьми. Важливо створювати комфортніші для самореалізації умови — обмежувати спілкування з токсичними людьми, підтримувати порядок у домі (і у планах на життя, адже хаос у цій сфері втомить будь-кого).


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,41110897064209-/ /-pc-/
Top