counter

Погані прикмети, що попереджають про небезпеку


Переглядів: 72


Погані прикмети, що попереджають про небезпеку

Коли у житті відбуваються неприємності, багато хто з нас схильний нарікати на свою злу долю, звинувачуючи її у всіх своїх бідах. Але мало хто знає, що доля щодня намагається нас захистити від усіх бід, подаючи нам певні знаки. Існує кілька прикмет, які передвіщають нещастя та невдачу. І якщо хоч іноді звертати увагу на те, що відбувається довкола, можна вберегтися від усіх неприємностей. Отже, які сигнали попереджають про небезпеку?

Якщо зупинився наручний годинник — це погана прикмета. Цього дня не давайте нікому грошей в борг, інакше потім не зможете їх повернути. Якщо вам це й вдасться, то відносини з позичальником будуть зіпсовані.

Якщо раптом зламався транспорт, на якому ви їдете, це попередження про те, що не варто в цей день вирішувати фінансові питання. Відмовтеся від ідеї взяти кредит, вкласти гроші, підписати договори та зробити великі покупки. Всі грошові операції будуть невдалими і завдадуть багато проблем.

Якщо протягом дня вам часто на очі трапляються горбаті люди або згорблені люди похилого віку, то ввечері вам загрожує небезпека. Не варто цього дня ходити в гості або довго сидіти на роботі. Після заходу Сонця не виходьте із дому. Велика ймовірність того, що ви станете жертвою шахрая чи грабіжника.

Потекла на роботі кулькова ручка — погана прикмета. Це попередження про те, що не варто поки що рватися на нову посаду та розмовляти на цю тему з начальством. Інакше ви можете зіпсувати стосунки зі своїм керівником.

Якщо на очі часто трапляються машини з номерами з трьох однакових цифр, це недобрий знак. Цього дня, та й найближчим часом, не варто ухвалювати жодних серйозних рішень. Великі покупки, фінансові операції, пропозиція руки та серця, важливі зустрічі, поїздки та інші серйозні питання необхідно відкласти.

Якщо вам постійно трапляються на очі зграї горобців, то ця прикмета попереджає вас про небезпеку в дорозі. Усі поїздки та відрядження, що намічаються, рекомендується скасувати. Також рекомендується уважніше бути з грошима та здоров'ям.

Все валиться з рук і нічого не виходить — погана прикмета. Уважно стежте за своїми речами, інакше вас можуть пограбувати.

Якщо в будинку почали гинути квіти, часто необережно б'ється посуд, швидко перегорають лампочки і ламається побутова техніка — це попередження про те, що комусь із ваших домочадців потрібна ваша допомога. Будьте уважнішими зі своїми рідними, ймовірно, хтось із них перебуває у складній ситуації, але не може сам попросити вас про допомогу.

Якщо ви спізнюєтеся на важливу зустріч, але ніяк не можете дістатися до потрібного місця (зламалася машина або довго не їде громадський транспорт), це погана прикмета. Цього дня необхідно відкласти усі свої заплановані справи, інакше з вами може статися нещастя.

Якщо ви довго не можете знайти ключі від дому перед важливою зустріччю або заходом, на який ви збираєтеся, то вам варто виявити особливу обережність. Бажано краще взагалі відкласти усі плани. Якщо вам потрібно потрапити туди, куди ви збираєтеся, то проявите обережність у спілкуванні з людьми. Не варто цього дня нікому довіряти та приймати серйозні рішення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,39012598991394-/ /-pc-/
Top