counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Погані прикмети на день народження


Переглядів: 23


Погані прикмети на день народження

Існує безліч народних прикмет, які пов'язані з важливими подіями нашого життя. Йтиметься про прикмети, які стосуються головного свята на рік для кожного з нас – дня народження. Цей день наділений особливою магічною силою, тому предки різних народів світу намагалися дотримуватися всіх традицій, щоб не накликати на іменинника лиха. Отже, які ж погані прикмети  існують досі?

Не можна справляти день народження наперед. Ці забобони знайомі всім нам з дитинства, проте ми досі іноді переносимо дату святкування на день, коли нам і нашим гостям зручніше його справляти.

Виявляється, день народження, відзначений раніше чи пізніше, загрожує серйозними негативними наслідками. У день народження іменинника відвідують духи його померлих предків та ангел-охоронець. За традицією, гості бажають іменинника всіх благ. Почувши добрі побажання, ангел-охоронець допомагає їм здійснитися. А якщо святкування дня народження переноситься, то захисники не зможуть почути добрих слів та побажань, тим самим винуватець урочистостей на весь рік залишається без особливого заступництва свого ангела-хранителя та духів.

Не можна відзначати 13, 40 та 53 роки. Ці дати, згідно з нумерологією, є переломними в житті людини. У день виконання одного з цих років людина переходить на новий ступінь життя. Ці дати найкраще відзначати у спокійній обстановці, у малому колі своїх найближчих людей.

Не можна на день народження запрошувати непарну кількість гостей. А якщо запрошених на ваше свято 9, 13, 18, 21 або 100, то це ще гірше. Ці числа несуть у собі негативну енергетику, що може залучити невдачі імениннику протягом року.

Особливе ставлення у день народження має бути до подарунків. Звичайно, як кажуть, дарованим коневі в зуби не дивляться, проте існують певні категорії подарунків, які не принесуть вам добра. Не можна дарувати на день народження шампуні, гелі і все в цьому роді. Це може викликати на іменинника неприємні розмови, плітки та обговорення.

Дарувати носові хустки – теж погана прикмета. За давніми повір'ями, носові хустки – до сльоз і горя.

Не можна дарувати гострі та ріжучі предмети, наприклад, ножі, шаблі, кинджали. Все це принесе негативну енергетику до будинку іменинника. Згідно з китайською філософією, все гостре і незграбне створює в будинку згустки негативної енергії, яка шкодить фізичному та емоційному здоров'ю всіх домочадців.

Чоловікам варто уникати подарунків у вигляді краваток, особливо жінок. Вважається, що краватка може надовго прив'язати людину до того, хто дарує. Більше того, сьогодні все частіше робляться любовні привороти саме на краватку. Якщо вам довелося прийняти щось із цієї «поганої» категорії подарунків, то як взяти подаровану річ у руки, потрібно вимовити про себе такі слова: «Візьми із собою назад те, що приніс». Тут мається на увазі, звичайно, не сам подарунок, а та негативна енергетика, яка міститься в ньому.

Варто знати, що всі слова, сказані на адресу іменинника на його день народження мають особливу магічну силу. Їм судилося здійснитися. Тож добре, якщо день народження минає без скандалів, склок і сварок. Не варто цього дня зустрічатися з ворогами, заздрісниками та недоброзичливцями, адже їхні недобрі слова також можуть справдитися.

Якщо в день свого народження людина здорова, весели бадьорий, то весь рік у неї все складатиметься вдало. Однак якщо він чимось незадоволений, засмучений або взагалі хворий, то в цьому випадку він має нелегкий рік.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,33085989952087-/ /-pc-/
Top