counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Зло незавершених справ: чому важливо не відкладати справи на завтра


Переглядів: 15


Зло незавершених справ: чому важливо не відкладати справи на завтра

Багато людей живуть у борг, вічно відкладаючи важливі справи на потім. З енергетичної точки зору такий спосіб життя вкрай деструктивний. Експерти розповіли, чому це небезпечно.

Є лише п'ять звичок, які перетворюють людину на невдаху. Відкладення справ на потім — одна з них. Якщо з цими звичками не боротися, то успіх дуже швидко вас покине, причому на довгий термін. Багато хто недооцінює звичку відкладати справи, але цього робити не варто, адже має багато негативних наслідків.

Погіршення самопочуття та зниження енергетики

Прокрастинація призводить до підвищення стресу. Перша причина, чому це відбувається — прокрестинирующие вічно нічого не встигають і поспішають. Усі справи, які ми відкладаємо, рано чи пізно доведеться вирішувати, чи це прибирання чи курсова робота в університеті. Настає момент, коли на відкладені справи залишається дуже мало часу. Люди починають нервувати і поспіхом метушитися. Це призводить до переживань, а переживання, своєю чергою, вкрай негативно впливають на здоров'я. Люди, які багато прокрастинують, часто розвиваються хвороби серця.

Само собою, енергетика людини теж сильно страждає. З'являються дірки в біополі, які призводять до того, що людина стає дратівливою, від неї відвертається успіх. Йому стає дуже важко займатися навіть звичними та приємними справами. Чим довше людина перебуває в такому стані, тим важче їй вибратися з неї.

Поява чорної смуги

Все вищеописане нерідко призводить до появи чорної смуги у житті. Справа в тому, що проблеми часто збираються, а потім призводять до нових негараздів. Обсяг цих проблем зростає, як снігова куля.

Тривожність, породжена стресом, призводить до появи депресивних думок. Депресивні думки згодом перетворюються на негативні програми, які стоять на шляху нашого успіху. Ці програми ставлять блоки у свідомості. Людина втрачає здатність мислити оптимістично, що змушує її робити помилки.

Втрата часу, мотивації, життєвих орієнтирів

Коли ми відкладаємо справи, вони збираються. Коли вже немає змоги чекати, доводиться рішуче діяти. Це призводить до того, що людина витрачає величезну кількість часу на те, що вона робити не хоче. Той час, який він міг би витратити на себе і своїх близьких, на розваги і роботу над собою, він витрачає на ненависні справи.

У такому ритмі людям властиво втрачати мотивацію, інтерес до життя. Нерідко під час вирішення справ, які відкладалися, людина забуває про важливі життєві орієнтири, які ведуть її на щастя. Знижується впевненість у собі, підривається його репутація на роботі. Це призводить до кар'єрних спадів, зменшення доходів. Саме тому експерти радять пам'ятати про те, що все має свої наслідки.

Людям властиво прокрастинувати, але багато хто може з цим впоратися і не допускати появи авралів. Такі люди дуже обережно ставляться до тих, хто абсолютно не вміє планувати справи і постійно переносить зустрічі або терміни.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
більше матеріалів
/-0,36299204826355-/ /-pc-/
Top