counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

На порозі змін: як залучити до життя потрібні події


Переглядів: 27


На порозі змін: як залучити до життя потрібні події

Кожному з нас хочеться, щоб у його житті було тільки все найкраще. Якщо у вас є амбітні плани, експерти з біоенергетики розкажуть вам про те, як їх втілити в життя.

Якщо у вашому житті давно не було сприятливих змін, не журіться. Можливо, що вони вже поряд. На це вам явно вкажуть п'ять сигналів Всесвіту. Щоб чорна смуга швидше змінилася світлою, користуйтеся порадами, описаними далі.

Пам'ятайте про цілі

Нагадуйте собі щодня про те, куди ви йдете і навіщо. Встаючи з ранку, ви повинні в першу чергу пам'ятати про ту мету, яка вабить вас найсильніше. Для цього ви можете повісити на стіні плакат, на якому зображено квартиру мрії, або людину тієї зовнішності, яка вам подобається. Це допоможе вам візуалізувати бажання та жити їм, думати про нього. Як відомо, чим частіше ми думаємо про щось, тим швидше це станеться з нами.

Експерти в галузі біоенергетики радять не розпорошуватися на безліч різних завдань. Мрія має бути одна, адже саме так ви здійсните її максимально швидко.

Користуйтесь афірмаціями

Афірмації — це мотивуючі цитати. Ви можете складати їх самостійно, особливо для прискорення здійснення мрії. Якщо сказати собі афірмацію один раз, то це буде просто фраза. Якщо повторювати собі її щодня якнайчастіше, проста фраза перетворюється на потужну практику досягнення цілей. Щоб скласти афірмацію, яка відмінно поєднувалася б з вашою життєвою метою і мрією, вам потрібно зробити так, щоб у цій фразі не було заперечення і щоб вона була складена в даний час. Наприклад:

  • «я подобаюся людям, тому вони люблять мене і цінують»;
  • «я стою на порозі чогось дуже хорошого та приємного»;
  • «я шукаю роботу мрії, а отже отримаю скоро те, про що мрію;
  • «я намагаюся змінити своє життя, тому воно змінюється у мене на очах».

Чим частіше ви повторюєте такі фрази, тим краще. Таким чином ви вбиваєте одразу двох зайців — позбавляєтеся негативних програм у свідомості і знайдете віру в себе.

Шукайте соратників

Поодинці буває дуже складно добиватися поставлених завдань. Тут не обов'язково може йти лише про пряму підтримку та допомогу. Кожній людині потрібно, щоб люди, яким вона довіряє, підтримували її і підштовхували до чогось приємного.

Дуже часто, на жаль, у нашому оточенні багато тих, хто сумнівається у нас. Само собою, це боляче б'є самолюбством і вірою в те, що мрія здійсниться. Хтось каже, що хоче навчитися грати на гітарі, але йому відповідають, що це надто складно, це потребує купи нервів та часу тощо. Від таких слів не хочеться нічого робити. А от якщо оточуючі будуть говорити щось на кшталт: «Як чудово, що тобі це цікаво. Це складно, але в тебе вийде. Я вірю в тебе. Ось такі слова справді чарівні. Оточуйте себе тими, хто каже саме так.

Якщо на даний момент ваше оточення складається лише з першого типу людей — токсичних скептиків, то експерти в галузі біоенергетики радять не сумувати. У вас є ще одне рішення — фільтрувати вихідну від вас інформацію. Не розповідайте про свої плани тим, від кого ви можете почути неприємні слова про те, що все марно і нічого не вийде.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
більше матеріалів
/-0,34548187255859-/ /-pc-/
Top