counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Покаяні молитви про прощення гріхів


Переглядів: 1668


Покаяні молитви про прощення гріхів

Кожен православний віруючий прагне прожити своє життя у праведності, без грішних вчинків. Але навіть найблагочестивіші люди вчиняють гріхи, і важливо повністю покаятися і помолитися про прощення.

Через молитви православні люди звертаються до Господа і всіх святих, просячи підтримки та допомоги. Молебні допомагають християнам зблизитися з Богом, наповнити своє життя радістю та вилікувати душу від грішних вчинків. Існує кілька сильних молитов, які допоможуть православним людям очистити свій внутрішній світ від злості, гріхів та скверни.

Молитва Сину Господа Ісуса Христа

Дуже дієвою молитвою є та, що звернена безпосередньо до Сина Божого. Вона не тільки допомагає зцілити грішну душу, отримавши прощення Христа, але й зміцнити віру, продовжуючи свій земний шлях із чистою совістю та добрим серцем.

«О, Господи наш Ісус Христос! До Тебе звертаю свою молитву і благаю про відпущення гріхів своїх. Прости мене грішного за діяння недостойні та думки. Зціли душу мою від корисливості та заздрощів і не покидай, не залиши на самоті. Подаруй мені благословення та радість. Очисти мої душу й серце, щоб зміцни віру мою, щоб я ніс далі свій хрест шляхом праведного життя. Хай я прославлю Тебе, Боже, на віки. Хай дякую Тобі, Ісусе, сину Господньому. Хай буде на все воля Твоя. Амінь».

Ця молитва є дуже сильною. Читати її слід рано-вранці і пізно ввечері перед сном протягом усього тижня, щоб її дія була найбільш ефективною. Протягом усіх цих днів ваші серце і душа будуть наповнюватися все більшою любов'ю і вірою в Господа, що надасть молитві найбільш сильну дію і допоможе позбавитися гріха і заручитися підтримкою вищих сил.

Молитва до Господа

Звичайно, однією з найефективніших і найсильніших молитов є та, що звернена до самого Господа. Він завжди підтримає і відпустить гріхи, якщо піднести до Нього молитви від самого серця і з найчистіших спонукань. Молитва покаяння до Бога:

«О милосердний Батьку! Отче наш! До Тебе підношу благання про прощення за грішні вчинки мої! Благаю Тебе, дозволь покаятися в помилках і вчинках неправедних. Подаруй мені Своє прощення, дозволь очистити душу свою від гріхів і наповнити серце лише любов'ю до Тебе та щирою вірою. Молю, прости мене, раба Твого, бо каюся я. Хай я вихваляю Тебе до небес, Господи мій. В ім'я небес та всіх святих. Амінь».

Ці слова молитви підійдуть до прочитання у тяжкі хвилини, коли підтримка Господа особливо потрібна. Коли диявол спокушає вашу душу, коли необхідно покаятися за гріхи в тяжкі моменти, отримавши боже благословення і допомогу.

Молитви Божої Матері

Богородиця є заступницею всіх православних віруючих, яка не лише приходить на допомогу у найважчі хвилини життя, а й відпускає гріхи тим, хто щиро кається у скоєному. Діві Марії можна піднести молитви, щоб отримати її підтримку і налагодити своє життя, відігнавши всі проблеми, і знайти свій істинний шлях до віри.

«О Мати Божа! Заступниця всіх віруючих! Перед Тобою на колінах стою і благаю, подаруй мені прощення та покаяння за вчинки гріховні та наміри нечисті. Благаю, подаруй Своє благословення, бо каюся я. Прости мене, раба Господа, за всі думки гріховні та діяння злі. Направ мене на шлях праведний, зміцни віру мою в Христа і не залиши на шляху горя й гріха на самоті. Проведи мене до істинної віри і помолися за мене перед Господом нашим на небесах. Хай я прославлю Тебе, непорочна Діво, і навіки буду дякувати Тобі. Відтепер і на віки віків. Амінь».

Цю молитву необхідно читати щонайменше один раз протягом двох тижнів. Молитва до Богородиці має неймовірну силу, яка здатна змінити ваше життя на краще і допомогти у спокутуванні гріхів.

Є ще одна молитва до Діви Марії, здатна зцілити грішну душу і допомогти у важких життєвих ситуаціях:

«О Пресвята Діва Марія! Молю Тебе, непорочна, про прощення гріхів моїх! Не відвертайся від мене в тяжкі моменти, не залишай мою душу грішну! Допоможи та очисти душу, зміцни мою віру. Дозволь мені увійти в Царство Небесне чистим і непорочним, без грішних діянь. Помолися за мене перед Христом та Господом нашим. Хай молитися перед Тобою, чиста Діво, ніколи не перестану. Хай я прославлю Ім'я Твоє, Богородице! На віки вічні. Амінь. Амінь. Амінь».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-0,38038992881775-/ /-pc-/
Top