counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як вибрати грошовий талісман за Знаком Зодіаку


Переглядів: 65


Як вибрати грошовий талісман за Знаком Зодіаку

Знак Зодіаку істотно впливає успіхи людини у різних сферах життя, зокрема і з його матеріальне добробут. Обраний відповідно до Знаку Зодіаку грошовий талісман притягатиме до власника фінансовий успіх, забезпечить кар'єрне зростання та стабільну наповнюваність гаманця.

Представникам вогненної стихії (Овнам, Левам, Стрільцям) грошовий добробут забезпечать талісмани з металу. Метал загартовується в полум'ї, удосконалюється під впливом високої температури, тому вогненним Знакам Зодіаку подарує благотворний вплив. Як талісман може виступити старовинна монета, кільце, кулон або елемент одягу, наприклад, металевий гудзик. Найбільший приплив енергії забезпечать вироби із дорогоцінного металу: золота, платини, срібла. Великий фінансовий успіх забезпечить талісман із зображенням вашого зодіакального знака. Монету слід покласти в гаманець, але не до грошей, а до порожнього відділення. Кільце для залучення фінансового успіху носиться на середньому пальці лівої руки.

Знакам Зодіаку земної стихії (Козерогам, Тельцям, Дівам) грошова притока забезпечать напівдорогоцінне каміння: сердолік і родоніт. Його можна інкрустувати в оправу і носити як прикрасу, але обов'язково на шиї. Підвішений на червону нитку, цей талісман теж дуже допоможе у грошових питаннях, але нитка має бути обов'язково вовняною, природного походження. Цілісний камінь, який не є елементом прикраси, не потрібно постійно носити з собою. Для стабільного приросту прибутку його слід покласти на те місце, де зберігаються ваші сімейні заощадження. А ось у відповідальні моменти, наприклад, вирушаючи укладати угоду, отримувати кредит, робити операції з нерухомістю, слід мати талісман при собі. Покладіть камінь у кишеню і доторкніться до нього, коли вам буде потрібна допомога, і фінансовий успіх не залишить вас.

Повітряним знакам Зодіаку (Ваги, Водолії, Близнюкам) підійде талісман з кришталю або скла. Форма, яка найкраще сприятиме залученню фінансового успіху для повітряних знаків — пірамідальна чи конусоподібна. Невелика скляна піраміда, поставлена вдома центром кімнати, буде притягувати позитивну енергію, і ваш бюджет не збідніє. Для жінок як талісмани підійдуть ювелірні прикраси, що поєднують у собі перераховані вище якості. Носити їх потрібно на тих частинах тіла, які знаходяться гранично далеко від землі, наприклад, на шиї чи мочках вух.

Представникам стихії води (Ракам, Скорпіонам, Рибам) грошову удачу принесуть предмети, що тематично пов'язані з водою, виконані зі срібла. Жінкам приплив прибутку подарує ланцюжок або браслет з кулоном у вигляді рибки або русалки, чоловікам - посріблений портсигар з морським візерунком або брелок у формі якоря. Такі талісмани не обов'язково мати при собі кожен день: слід вдаватися до них у неблагополучні для вас часи або в той момент, коли ви збираєтеся підписувати важливий контракт. Прекрасним талісманом, який не тільки сприятиме збільшенню фінансів, а й прикрасить інтер'єр, стане акваріум з екзотичними рибками, особливо золотими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,32032918930054-/ /-pc-/
Top