counter

Ваш камінь-оберіг за Знаком Зодіаку


Переглядів: 58


Ваш камінь-оберіг за Знаком Зодіаку

У кожного Знака Зодіаку своя особлива енергетика. Всі люди знаходяться приблизно в рівних умовах, але кожен має свої талісмани та обереги, які найкраще захищають нас.

Усі Знаки Зодіаку поділяються на чотири стихії: Земля, Повітря, Вода та Вогонь. Фахівці з біоенергетики рекомендують вибирати камені-талісмани  Наприклад, Знаки Вогню досить імпульсні, тому їм потрібний захист від необдуманих рішень. Земним знакам може знадобитися мотивація, водним — позитив, а повітряним — умиротворення.

Стихія Повітря

В цю стихію входять Близнюки, Водолій, Терези. Представники цих знаків дуже емоційні, але вони вміють тримати все в собі і не показувати цього. «Повітряні» люди не надто добре вміють планувати майбутнє, зате зараз вміють жити дуже яскраво. Більшість часу вони витрачають працювати, розваги, особисті відносини. Їм потрібно більше кохання та чуттєвості. Саме тому турмалін, особливо рожевий, буде найкращим помічником у справах амурних для Близнюків, Водоліїв та Терезів. Цей камінь допоможе правильно вибрати другу половинку і прагнути любові в цілому, адже повітряні Знаки часто забувають про цю сферу життя геть-чисто. Почасти турмалін ще й допомагає у пошуках творчої наснаги.

Ще одним добрим каменем-талісманом для цих людей буде топаз, який вміє заспокоювати в потрібний момент. Іноді буває, що людям повітряної стихії не вистачає банального самоконтролю. У житті вони орієнтуються дуже погано, часом віддаючи перевагу неправильним захопленням, людям. Заплутатися по життю людям Повітря дуже просто. Це означає, що потрібна присутність якоїсь сили, яка б стримувала їх від прийняття неправильних рішень. Наприклад, Водолії не вміють говорити людям «немає», тому часто проживають життя пліч-о-пліч з тими, хто їм не подобається, хто ними користується. Камінь топаз допоможе впоратися з усіма внутрішніми проблемами та емоційним дисонансом. Цей камінь піднімає настрій та вселяє впевненість.

У любові допоможе сердолік. Цей камінь відганяє негативних особистостей людей стихії Повітря. Допомагає він найбільше Терезам, тому що саме Терези найчастіше вибирають як другу половинку людей, які за всіма параметрами їм не підходять. Сердолік допомагає також рятуватися від негативного впливу ворогів та недоброзичливців.

Стихія Води

Раки, Скорпіони та Риби, незважаючи на приналежність до однієї стихії, — досить різні люди. Їх природа підготувала різні талісмани. Ракам, наприклад, необхідно позбавлятися примхливості, ревнивості, недовірливості. У Раків часто буває незаслужено висока самооцінка, що позбавляє їх друзів, адже спілкування з представниками цього Знака Зодіаку іноді перетворюється на тотальний кошмар. Майже всі ці мінуси Раків може закрити камінь смарагд. Його називають каменем правди та чистоти. Раки під впливом смарагдів перетворюються поступово на кращу версію себе самих.

Скорпіони — люди, у яких настрій змінюється настільки часто, що це може виводити з себе навіть найближчих родичів. Навіть найтерплячіші люди поруч зі Скорпіонами можуть перетворюватися на нервових та злих. Аквамарин може вирішити цю проблему раз і назавжди. У каменю накопичувальний ефект, тому варто його носити поряд із собою постійно. Він подарує Скорпіонам неймовірний спокій, наділить цих людей здатністю правильно сприймати критику і позбавить безглуздої ревності, що руйнує все навколо. Цей камінь-талісман допомагає боротися з бажанням помсти та злістю. Скорпіони заздрісні, тому аквамарин їм просто необхідний. Це єдиний камінь, який допомагає Скорпіонам буквально у всьому.

Риби — це оплот меланхолійності та неймовірного творчого запасу. Кращий камінь-талісман та захисник для Риб — опал. Буває два типи опалів — чорний і білий. Чорний категорично заборонений Рибам, тому що він зробить їх злими та заздрісними, дріб'язковими та егоїстичними. Білий опал вирішує ці проблеми, а не ускладнює їх. Характер Риб нестійкий, тому білий опал — кращий вибір. Він зробить життя Риб більш структурованим, зрозумілим. Він прибере зайву тягу до смутку, самотності. Опал допомагає також доводити розпочаті справи до кінця, не боятися негараздів. Це камінь рівноваги, спокою та обдарованості. Він ніби спеціально створений для людей, народжених під Знаком Риб.

Стихія Землі

Земні знаки зодіаку — це Діва, Козеріг, Телець. Хороший камінь для людей — яшма. Це джерело здоров'я та спокою. Він дозволяє довше працювати, причому без особливих емоційних втрат. Фізичні сили заповнюються набагато швидше, коли Знаки Землі використовують опал постійно. Ще цей камінь відганяє негативні думки, роблячи людей «земних» добрішими загалом. Негативні емоції руйнують розумову діяльність Дів, Козерогов і Тельцов, знижують життєвий тонус, але у абсолютної ступеня, негаразд, як в інших Знаків. Опал робить життя Земних Знаків приємнішим, вчить цих людей насолоджуватися життям.

Знаки Землі — оплот мудрості. Це означає, що можна і навіть потрібно намагатись примножити цю мудрість, щоб звести її в абсолют. У цьому допомагає бірюза. Даний камінь приваблює успіх в цілому, але ще й вчить людей використовувати життєвий досвід правильно. Не завжди відбувається так, як нам потрібно. Люди Землі думають, що, коли все йде шкереберть, це їхня провина, але це не так. Бірюза це доводить і показує якнайкраще. Ефект у каменю досить сильний, тому він залишається на деякий час. Його можна не носити із собою всюди постійно. Можна залишати його на робочому місці або носити у періоди підвищеної небезпеки, у періоди труднощів.

Спокій — важлива складова життя Дів, Козерогів та Тельців. Рожевий та малиновий турмалін — два найважливіших «ділових» каменю. Рожевий заспокоює, а малиновий камінь стимулює творче мислення, якого інколи так не вистачає земним людям. Це прекрасне каміння для тих, хто живе роботою та любить її, тому проводить на ній купу часу. Малиновий турмалін — камінь художників, письменників, акторів Він підвищує спостережливість та креативність.

Стихія Вогню

Вогняні знаки — Лев, Овен, Стрілець. В принципі, це досить різні люди, тому кожен з них матиме свій камінь-талісман. Для Овна найкращим каменем буде алмаз або гірський кришталь. Це суворо захисні талісмани, які допомагають Овнам не перегинати ціпок. Ці люди забувають геть про захист, прямуючи вперед. Такі камені не тільки нагадують про необхідність оглядатися назад і бути обережнішими, а й оберігають від негараздів, які можуть ось-ось статися. Єдине, що потрібно від Овнів — це відсутність нервової напруги. Якщо ці люди будуть спокійні, то й каміння на них надасть найкращий вплив.

Наступний Знак — Лев. Ці люди більш нервові, ніж Овни. Їм потрібен такий помічник, як рубін. Цей талісман носити рекомендується завжди. Він захищає від ревнощів, від пристріту та псування, від заздрісників та ворогів. Він нагадує про важливі справи, покращує пам'ять та знижує ймовірність конфліктних ситуацій. Нервовим людям фахівці з біоенергетики радять бути обережними з рубінами. Леви — типові агресори та бунтарі, але вони вміють приховувати ці риси характеру та абстрагуватися від них. Доведеться робити це якомога частіше, якщо ви носитимете рубін.

Стрільці — ідеальні представники вогненної стихії. Вони мають всі позитивні риси стихії Вогню, але при цьому вони не мають таких явних негативних рис, як Овни або Леви. Гранат — найкращий камінь Стрільців. Він не просто дарує гармонію, а покращує всі позитивні якості цих людей, причому без будь-яких побічних ефектів. Найактуальніша сфера життя для Стрільців — ділова. Гранат допомагає знаходити спільну мову з будь-якою людиною. Це корисно і в коханні.

Пам'ятайте про те, що кожна людина унікальна, тому крім вищеописаних каменів-талісманів ви можете використовувати і ті, які підходять вам за характером. Будьте самими собою і не бійтеся вчитися чогось нового у житті, тому що кожен новий день — це джерело знань, досвіду, щастя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,30989789962769-/ /-pc-/
Top