counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Лялька оберіг своїми руками


Переглядів: 23


Лялька оберіг своїми руками

Оберіг створений своїми руками завжди буде надійнішим і сильнішим, ніж придбаний. У народі вважалося, що лялька, зроблена самостійно найкраща захисниця від зла. Дізнайтеся, як зробити ляльку оберіг і як наділити її захисною силою.

Правила створення ляльки оберега

Щоб оберіг вийшов надійним, захищав від бід і допомагав виконувати бажання потрібно дотримуватися простих правил при його створенні:

  • До роботи завжди приступайте в хорошому настрої, позбавтеся негативних думок, придуште в собі злість.
  • Виготовляти талісман найкраще в період зростаючого Місяця, тоді лялька наповниться особливо сильною енергетикою.
  • Під час створення оберега не можна використовувати голки. У цьому полягає головна складність: нитки доводиться обривати руками, а зшивання замінити зв'язуванням.
  • Кількість вузликів обов'язково має бути парною. Щоразу зав'язуючи вузол, потрібно прошепотіти собі побажання, наприклад: щастя, багатство, любов, захист від пристріту та псування.

Лялька оберіг для дитини

Діти особливо вразливі та потребують сильного захисту. Було прийнято оберігати дитину за допомогою ляльки. Оберіг обов'язково мала пошити мама малюка.

Для виготовлення ляльки обереги вам знадобляться яскраві шматки тканини, вовняні нитки та вата. Окремо виконуються тіло і головка, бавовняна тканина набивається ватою і зв'язується так, щоб вийшли мішечки, потім вони з'єднуються між собою нитками. На тільці перев'язується товста червона нитка хрест на хрест. На голову лялечки потрібно пов'язати хустку із червоної або зеленої тканини.

Так само можна приробити і ручки. Після чого з яскравих клаптиків створити одяг, тут кожен може сам вибирати, який зовнішній вигляд буде у ляльки. Для прикрас краще взяти тонкі атласні стрічки.

Дитина повинна носити ляльку із собою. У багатолюдних місцях вона прийматиме на себе потоки негативної енергетики і не дозволить навести на дитину пристріт чи псування.

Оберіг для дому

Лялька оберіг для дому дуже проста у виготовленні, але при цьому має сильні захисні властивості. Вона здатна вберегти житло від бід та недуг, відвести від родини сварки та конфлікти, а кожному її члену подарувати благополуччя та успіх.

Вам знадобиться каркас, солома, вовняні нитки та клаптики різних тканин. Два прути або два шматки дроту потрібно скласти хрестом і з'єднати червоною ниткою. До міцного каркаса прив'яжіть солому, щоб вийшла голова, тулуб і руки. Низ ляльки робиться у вигляді пишної спідниці. Нитки можна замінити вузькими стрічками. На грудях у ляльки нитки зав'язуються хрест на хрест.

Лялька оберіг своїми руками

Далі створюється одяг, на обережі обов'язково має бути фартух червоного кольору, все інше ви робіть на власний розсуд та смак.

Такий талісман потрібно повісити на чільне місце, найкраще перед входом або на місці, де зазвичай збираються до столу всі члени сім'ї.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,39130806922913-/ /-pc-/
Top