counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Слова-обереги: потужний захист від негативу


Переглядів: 146


Слова-обереги: потужний захист від негативу

З давніх часів наші предки шукали методи захисту від негативу та поганого впливу. Їхні знання, накопичені століттями, сягнули й донині. У сучасному світі знову стає актуальним захист від пристріту та негативу.

Кожна людина має так зване шосте почуття. Інтуїтивно ми усвідомлюємо наближення небезпеки, але не завжди надаємо цьому значення. Наші пращури говорили: "Ніби щемить щось". І справді, незрозуміле почуття хвилювання та незахищеності часом виникає у кожного. У моменти небезпеки організм реагує та подає сигнали, на які варто звертати увагу.

Захисні слова-обереги
Кожен хоч раз зазнавав негативного впливу ззовні. Біополь людини влаштовано таким чином, щоб захищати від посягань та оберігати від відтоку життєвої енергії. У моменти хвороби або ослабленості в енергополі з'являються проломи, а тому людина стає вразливою для недоброзичливців і цілком може бути підданий псуванню або пристріту. Слова-обереги покликані захистити та убезпечити саме в той момент, коли почуття тривоги нагадує про навмисний вплив:

«Вірую в Бога нашого, Всемогутнього. Вбереже він мене від напасті та злості, хвороби та псування»

Щоранку варто вимовляти захисні слова, які охоронятимуть від негативного впливу:

«Перехрещуся вранці три рази, отримаю праведний захист, злим силам не підвладний. Ангел-охоронець за спиною встане, крила розправить. Захистить мене від підступів, від хвороб та злоби. Амінь»

Почуття небезпеки може бути настільки сильним, що сковує рухи та переростає в паніку. Для таких випадків наші прадіди використовували слова, які створювали своєрідний кокон, що ховає від бід. Вони осіняли себе триразовим хрестом і вимовляли:

«Сила хреста на мені, віра моя міцна. Господи, спаси, Господи, допоможи, Господи, убережи»

Важливо уявити, як енергетичні потоки утворюють закриту сферу та вкривають вас від усіх проявів негативного впливу. Почуття захищеності додасть зусиль і поверне ясність розуму.

Ще один ритуал, пов'язаний зі словами-оберегами, призначений для зустрічі з небажаними людьми та допомагає уникнути негативного впливу, а також захиститися від енергетичного вампіризму. Для цього необхідно взяти чисту хустку, піднести до обличчя і проговорити:

«Вузлик зав'язую, негатив замикаю. Не буде влади наді мною ні у ворога, ні у недруга, ні в друга»

На тканині зав'язується вузлик, змочується святою водою і забирається до кишені. Наші пращури вважали, що такий обряд допомагає у вирішенні суперечок та конфліктів, а також не дає чаклунам та відьмам зробити свою чорну справу та позбавити життєвої енергії.

Тим, хто змушений постійно перебувати серед скупчення людей, варто подбати про свою безпеку. Ділові поїздки, робота з незнайомими людьми, пересування у переповненому транспорті – все це впливає на біополе, яке постійно відображає наслідки негативного впливу. Буває і так, що після спілкування з непоганою, загалом людиною, виникає почуття втоми, дратівливості і навіть озлобленості, виявляються ознаки хвороби, що починається. У таких випадках варто використовувати оберіг та заговорити його спеціальними захисними словами:

«Беру цвях залізний, загартований. Як боїться погань металу холодного, так нехай і мене цурається, здорового. Як залізо вогню-води не боїться, так і я не злякаюся злих намірів»

Замість цвяха можна взяти будь-який залізний предмет (наприклад, шпильку, голку або дзвіночок) та заговорити його. Носіть оберіг із собою у сумці чи кишені і у разі поганого передчуття подумки вимовляйте захисні слова.

Ще один ритуал пов'язаний із небажаною присутністю гостя у будинку. Деякі люди мають важку енергетику, і після їх відвідування атмосфера в будинку змінюється в гірший бік. Якщо вас відвідав такий чоловік, після його відходу киньте услід жменю солі, перехрестіться і промовте:

«Зло із собою забирай, мені не залишай. Ніколи чужого не брав і тепер не візьму»

Обійдіть кути будинку і повторіть ці слова, розсипавши по кілька крупинок солі у місця, де проходив гість.

Буває й так, що на вулиці ви помічаєте пильний та недобрий погляд незнайомця. Іноді ви можете помітити, як він щось нашіптує, а потім різко віддаляється, не обертаючись. У такі моменти варто вдатися до захисту, щоб уберегти себе від такого прояву негативу. Скрутіть у кишені «дулю» або схрестіть пальці, промовте:

«Чур мене, цур мене. Забирай назад усе те, що направив до мене. Нікому, крім тебе, твоє зло не зашкодить»

Псування і пристріт можуть бути різних видів, але будь-який негативний вплив згубно позначається на настрої та здоров'я. Чим сильніший вплив, тим простіше людині під його впливом захворіти і почати втрачати життєві сили. Убезпечити себе можна і за допомогою оберегів. Вони підбираються індивідуально та замовляються господарем для того, щоб захист працював спрямовано. Бережіть себе та своїх близьких.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-0,34350895881653-/ /-pc-/
Top