counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Енергетично корисна їжа: як харчуватися правильно, щоб посилити своє біополе


Переглядів: 21


Енергетично корисна їжа: як харчуватися правильно, щоб посилити своє біополе

Енергетика людини залежить від багатьох факторів — від поведінки, домашньої обстановки, оточуючих людей. У цей список входить і їжа. Правильне харчування здатне подарувати людині удачу та щастя.

Є кілька способів зробити свою енергетику позитивною. Виявляється, те, що ми їмо, може приносити нам удачу. Експерти розповіли, що це за корисні продукти і чому так важливо включити їх у свій раціон.

Чого необхідно уникати

Найголовніше — менше є оброблені продукти. Найстрашніший ворог позитивної енергії нашого тіла — цукор. «Солодощі дають енергію», — скажуть вчені. Так і є, але це не життєва енергія. Вона помилкова і ефемерна. Цукор спочатку дає сили, а потім забирає в кілька разів більше.

Те ж стосується інших оброблених продуктів, званих «сміттєвою їжею». Сюди відносяться чіпси, газування, фастфуд. Все це закриває чакри і послаблює біополе, не кажучи вже про проблеми зі здоров'ям, які можуть початися через частого вживання подібних продуктів.

Вода

Чиста, звичайнісінька вода — це джерело сил і позитивної енергії для будь-якої людини. Починайте день зі склянки води. Це буде давати вам сили і допоможе зробити свою енергетику більш потужною.

Чим менше ви п'єте води, тим швидше до вас приходить втома. Енергія тіла і душі безпосередньо залежить від кількості споживаної чистої води.

Зелень

Зелень — найпотужніший джерело енергії для людини. Намагайтеся їсти побільше руколи, шпинату. Ці натуральні продукти можуть бути не дуже смачними, але вони не дадуть вашій аурі ослабнути. Зелень відмінно поєднується з імбиром. З зелені можна робити смузі вранці.

Імбір

Раз вже ми згадали імбир, варто розповісти про його корисні властивості. Вважається, що якщо додавати його навіть у малих кількостях в їжу, це істотно підвищить тонус. Більш того, імбир має також і захисні властивості. Це чудовий оберіг від енергетичних вампірів.

Овочі, ягоди та фрукти

Це джерело чистої природної енергії. Намагайтеся робити частіше салати і їсти фрукти вранці і протягом дня. Варто зазначити, що, наприклад, яблуками можна замінити такий шкідливий напій, як кава. Кава діє на людей гірше цукру, даючи певну кількість сил, але забираючи в рази більше потім. Вітамін С, що міститься в ягодах і цитрусових, дуже добре впливає на тіло, дає тонус і зміцнює чакри. З фруктів, ягід та овочів можна робити смачні коктейлі на основі води або молока.

Корисні поради щодо прийому їжі

Не переїдайте. Ні в якому разі не їжте занадто багато. Як тільки ви відчуєте, що скоро насититесь повністю, зупиніться. Переїдання дуже негативно позначається на енергетиці, адже через нього людина стає лінивішою.

Найлегшу їжу краще їсти вранці. Це найважливіше правило для тих, хто хоче швидко включатися в роботу і демонструвати максимальну продуктивність праці з перших хвилин. Також легке харчування підвищує настрій.

Пийте зелений чай. Чорний містить шкідливий кофеїн, але навіть чорний чай кращий за каву та солодких лимонадів або соків,в яких теж багато цукру.

Не їжте як мінімум за 3 години до сну. Тяжкість у животі погіршує сон. Перетравлення їжі повинно відбуватися вдень, а не вночі.

Робіть з прийому їжі радісну подію. Сервіруйте стіл або просто насолоджуйтесь процесом. Уявляйте собі, як кожен шматочок корисної їжі стає частиною вас і дарує вам силу природи. Намагайтеся не перекусувати і не поспішати під час їжі. Це негативно позначається на користі для тіла і душі.

Вносьте різноманітність. Сьогодні чорниця, завтра полуниця чи вишня. Сьогодні смузі на вівсяному молоці, а завтра — на мигдальному і так далі. Їжа повинна дарувати вам радість, тому їжте те, що вам подобається, і не заганяйте себе в рамки.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,37986493110657-/ /-pc-/
Top