counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Три способи зробити свою енергетику позитивною


Переглядів: 58


Три способи зробити свою енергетику позитивною

Позитивна енергетика - запорука успіху у житті. Людям із позитивною енергетикою завжди супроводжує удача. Їм простіше заводити нові знайомства, підніматися кар'єрними сходами і домагатися бажаного. Якщо вас переслідує низка невдач, слід вжити заходів щодо поліпшення свого енергетичного потенціалу.

Кожна людина з'являється на світ із певним типом енергетики. Однак це не означає, що протягом життя воно залишається незмінним. Енергетичний баланс стає негативним, якщо людина постійно відчуває негативні емоції і робить негативні вчинки, і, навпаки, покращується, якщо людина вірить у краще, творить добро і не дозволяє собі впадати у відчай. Як же проявляється позитивна енергетика в житті, і чим відрізняється людина, яка її випромінює?

  • Людина з позитивною енергетикою ніколи не втрачає надії та вселяє її в оточуючих, навіть не докладаючи до цього особливих зусиль.
  • Такі люди завжди спокійні, самодостатні і стійкі до образ і енергетичних ударів, тому вони більше захищені від невдач, пристріту і псування.
  • Вони захоплені своєю справою і завжди досягають успіху у своїй професії. Крім того, вони здатні запалити оточуючих, надихнути їх.
  • Поруч із такою людиною інші люди почуваються розкуто, впевнено та спокійно, навіть якщо вперше в житті бачать його.

Зробити свою енергетику позитивною, почати отримувати від життя задоволення та досягати успіху можна за допомогою трьох дієвих способів.

Змінити свій спосіб мислення і мову. Протягом деякого часу поспостерігайте за тим, які думки відвідують вас найчастіше і які слова найуживаніші у вашій промові. Давно відомий той факт, що думка матеріальна, а сила слова здатна творити чудеса. Якщо більшу частину часу ви присвячуєте обмірковуванню проблем, а особливо в негативному аспекті (думаєте не про шляхи вирішення, а постійно прокручує неприємну ситуацію в голові і шкодуєте себе), ви послаблюєте своє біополе. Переважання слів із негативним значенням також погіршує вашу енергетику. "Хвороба", "проблема", "невдача", "неприємності" тощо відкладаються у вашій підсвідомості і створюють негативний енергетичний фон. Думайте не про проблему, а про те, як її вирішити і частіше вживайте «позитивні» слова. Щоб налаштувати себе на правильну хвилю, вимовляйте позитивні афірмації. Наприклад: Сьогодні в мене все вийде. Успіх не залишить мене, і я легко вирішу всі проблеми. Я досягну щастя для себе та близьких людей». Мине деякий час, і ви самі побачите, наскільки легше вам стало жити, і наскільки більше до вас стали тягнутися люди.

Заряджати позитивною енергією воду та продукти. Для цього не потрібно жодних складних обрядів та ритуалів. Досить не дозволяти собі негативних думок у процесі приготування та вживання їжі, тому що вона вбирає цю інформацію та поширює її на ваше біополе. Тому якщо під час приготування їжі ви обмірковуєте проблеми, продукти заряджаються негативною енергетикою, яку згодом розповсюджують не лише на вас, а й на ваших домочадців. Так що коли готуєте, перебирайте в голові позитивні моменти вашого життя і дня, що минув, радійте успіхам близьких і обмірковуйте яскраві плани на майбутнє. А в процесі вживання уявіть, як разом з їжею ви берете позитивну енергію. Результат не змусить себе чекати, і ваша енергетика покращуватиметься з кожним днем.

Енергетична підзарядка від природних сил та позитивних людей. Все, що нас оточує, має свою енергетику. Енергія природних сил благотворна і невичерпна, тому від неї можна зарядитися та покращити свій енергетичний баланс. У теплий день проведіть деякий час під сонцем, заплющивши очі. Робіть повільні глибокі вдихи, уявляйте, як наповнює вас сонячна енергія. Сконцентруйтеся на процесі та не дозволяйте собі сторонніх думок. Так само можна зарядитися від стихії води, здійснюючи водні процедури. Уявляйте, як вода змиває з вас негатив і разом з тілом очищає ваше біополе.

Покращенню енергетики сприятиме спілкування з тими людьми, поруч із якими ви почуваєтеся добре та комфортно. Їхня позитивна енергія пошириться і на вас — досить просто відкрити свій енергетичний канал, поводитися розкуто і відкрито. Уникайте взаємодії з тими, хто намагається навантажити вас своїми проблемами та погіршує ваш настрій.

Зробити свою енергетику позитивною і розгорнути собі удачу дуже просто. Впустіть у своє життя радість, не підпускайте до себе негатив, і ваша енергія та життя зміняться на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,35977792739868-/ /-pc-/
Top