counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Як розвинути талант за Знаком Зодіаку


Переглядів: 35


Як розвинути талант за Знаком Зодіаку

При народженні кожна планета наділяє нас особливими якостями. Щоб досягти успіху у житті, необхідно розвивати ті чи інші отримані від природи здібності. Але у кожного Знака вони будуть особливими.

Для того, щоб покращувати у собі ті чи інші якості, необхідно знати, з чого слід починати. Багато людей, навіть проживши півжиття, так і не знаходять собі захоплення. Адже природа наділила всіх певними талантами, і у кожного вони неповторні та унікальні.

Планети-покровителі разом із Сонцем наділили Знаки Зодіаку унікальними здібностями. Але чи використовуються цей талант, чи він так і залишається нерозкритим? Давайте розберемося, якому Знаку Зодіаку належить той чи інший дар і як розвинути свій потенціал, дарований природою.

Овен

Власники цього знаку — діячі з великої літери. Овни взяли потроху від кожної планети-покровителя: Сонця, Марса та Нептуна. Від Марса — мужність, безмежну силу волі, вміння плести інтриги, здатність досягати всього своєю чи чужою працею. Марс наділив їх стійкістю духу та безмежним розумом, а також умінням генерувати геніальні ідеї. Але часто їм не вистачає того, хто виконуватиме «брудну роботу».

Сонце впливає на красномовство та надмірну доброту. Овни наділені здатністю надихати людей на подвиги і навіть революцію, чимало їх — природжені промовці.

Заступництво Нептуна наділило Овнів прекрасною уявою та духовною силою, даром ясновидіння.

Телець

Представники цього Знаку Зодіаку схильні виявляти талант до продажу чи створення чогось матеріального. Місяць наділяє енергією та здатністю продати абсолютно все. Енергія Місяця не дає Тельцям довго перебувати у підпорядкуванні, їм потрібно брати кермо влади в свої руки. А Венера заряджає потоком енергії, націленим на успіх у всіх справах.

Тільцям варто навчитися керувати грошима, придбати заповзятливі друзі, накопичити невелику суму і почати діяти для покращення світу навколо. Подібний подарунок Зірок не варто упускати.

Близнюки

Людина, народжена під заступництвом цього Знака, відчуває вплив Меркурія, який дає йому хитрість лисиці, спритність змії та розум Ейнштейна. Комунікабельність Близнюків зазвичай не знає меж. Багатьом з них можна сміливо відкривати курси «як розбурхувати інтерес людей». Енергетика Меркурія наділила Близнюків здатністю заговорити будь-кого, і для цього підійде абсолютно будь-яка тема.

З Близнюків виходять чудові рекламники, продавці, дипломати. Всесвіт надав їм здатність поширювати інформацію швидше за ЗМІ та переконувати людей у правильності рішень, навіяних ззовні. Багато Близнюків, які працюють у цих галузях, самі не помічають, як успіх приходить до них.

Рак

Вплив Місяця загострює почуття та робить багатьох представників цього Знаку Зодіаку відмінними письменниками, акторами, художниками. Вони здатні чудово передати свої емоції світу без зайвої фальші. Достатньо лише подолати боязкість, властиву Ракам, і записатися на курси з творчої самореалізації.

Юпітер, покровитель Раків, розкриває такі особливості, як швидке навчання, швидке перебування вірних рішень. Раки можуть стати хорошими наставниками для людей, маючи таку криницю талантів.

Лев

Леви — талановиті у багатьох областях люди. Під заступництвом Сонця вони знають, що таке максималізм, їх успіхи рівномірні і плавні. Плутон спрямовує Левам потужну силу, яка здатна згорнути гори своєю енергією, а іноді й нести руйнування всьому довкола.

У цього Знака Зодіаку таланти до акторської майстерності, вони можуть бути блискучими ораторами та творцями музики. Те, як виплескують свій настрій Леви через слова, музику та емоції, не може повторити ніхто інший. Але їм не варто лінуватися та відкладати самореалізацію на потім.

Діва

Діви — чарівні люди, дизайнери у сенсі цього терміну. Їхня тяга до прекрасного не знає кордонів. Діви часто помічають, як люди звертають увагу на їхній вибір стилю одягу або домашньої обстановки. Люди цінують те, що створено Дівами, хочуть, щоб вони радили їм, і готові платити за ці поради.

Меркурій наділяє Дів здатністю захоплюючі та цікаво розповідати історії. Короткість — сестра не їх таланту, проте вони відмінні психологи та письменники.

Терези

Заступництво Венери наділяє цей Знак Зодіаку добротою та любов'ю до всього живого. Багато Терези не можуть пройти повз бродячого собаки, не нагодувавши його або навіть не забравши його додому. Терезів можна часто зустріти на роботі в притулку, тому що в квартирі вміщати всіх тварин уже не виходить.

Ваги наділені артистичними талантами, можуть працювати в комедійному жанрі та дарувати позитив, який ллється через край. І багато хто з них намагається показати це в колі сім'ї, перед близькими людьми. З Терезів виходять чудові художники: вони настільки тонко можуть передати прекрасне, що у людей дух захоплює.

Скорпіони

Власники цього Зодіаку мають талант до окультизму. Багатьох Скорпіонів приваблює все дивне та незвідане. Часто і розібратися в ворожіннях їм не важко. Під впливом планети Урана (в давній міфології – перший правитель всесвіту) Скорпіони можуть розпізнавати приховану від очей енергетику і мають схильність до точних наук. Ці люди часто незламні та націлені на результат. Зазвичай не відступають за жодних обставин, а феноменальна пам'ять у цьому лише допомагає.

Стрілець

Багато Стрільців — талановиті спортсмени, їх сила духу та здібності тіла вражають. Стрільці під заступництвом Юпітера здогадуються про свої можливості і часто отримують з них зиск. Багато хто з них працює військовими і цінує дисципліну.

Юпітер надав Стрільцям здатність поглинати знання, фільтрувати їх і розподіляти по полицях, щоб у разі чого блиснути ерудицією. Часто вони знаходять себе у передачі краси світу, з них виходять чудові фотографи.

Козеріг

Енергетика Сатурна наділяє Козерогів найкращим талантом — вони здатні досягти успіху в будь-якій справі, за яку візьмуться, їхня працелюбність і впевнений рух до мети гідні шанування. Крім того, Сатурн наділяє Козерогов дисципліною та цілеспрямованістю. Їх можна зустріти на роботі в ювелірному салоні, де їхня здатність помічати підробку в коштовностях дуже до речі.

Козерогам надано дар заробляти на своїх захопленнях. Багато хто з них вибирає собі заняття до душі. Часто обрана Козерогом справа приносить йому могутність та життєвий добробут.

Водолій

Юпітер наділяє Водолєєв схильністю до музики. З Водоліїв можуть вийти чудові композитори. Багато з них — мрійники, але надмірна лінощі зазвичай не дає досягти успіху, і вся слава залишається лише у мріях.

Заступництво Юпітера наділяє Водоліїв витонченими почуттями, везінням та чудовою інтуїцією. Часто надто впевнені у собі Водолії не знають меж, коли пропонують щось нове. Але зазвичай до них прислухаються, тому що вони мають силу потягнути за собою маси, підживлюючи людей словами. З них також можуть вийти чудові винахідники, звичайно, якщо вони візьмуться за себе і відсунуть лінощі на другий план.

Риби

Риби талановиті багато в чому, тільки виявити талант вони можуть, якщо хтось помітить його. Самі вони відмовляються помічати свій дар. Адже саме внутрішній світ Риб здатний тонко відчувати Всесвіт і показувати його людям. Вони можуть стати чудовими музикантами, письменниками, співаками. Твори Риб, які присвятили себе мистецтву, викликають експресію почуттів, захоплення та сльози.

Місяць керує емоціями Риб, робить їх чуттєвими, відкритими, тонкими натурами,
наділяє їх даром точно і красиво відбивати світ. Риби часто знаходять себе в мистецтві і поринають у нього з головою. Пронизані натхненням до кінчиків пальців Риби практично вихлюпують свій внутрішній світ, обдаровуючи суспільство.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,35281801223755-/ /-pc-/
Top