counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Нумерологія: дізнайтеся про ваш потенціал розбагатіти


Переглядів: 59


Нумерологія: дізнайтеся про ваш потенціал розбагатіти

Чи знаєте ви, що фінансове благополуччя залежить не тільки від особистих досягнень, а й від народження. За допомогою нумерології можна дізнатися про те, якими вашими можливостями стати багатим, і що потрібно для того, щоб залучити гроші.

Візьміть дату свого народження та складіть усі числа, з яких вона складається. Отриманий результат доведіть шляхом додавання до однозначного числа. Приклад: 18.09.1978 =1+8+0+9+1+9+7+8 = 43 = 4+3= 7. Число 7 буде в даному випадку ключем до потенціалу розбагатіти. Отримані значення 11 та 22 складати не варто. Ці цифри — особливі, і тлумачити їх потрібно без обчислень.

Тлумачення всіх числових значень:

1 — у вас є всі шанси на те, щоб у найближчому майбутньому стати багатим. Вам варто серйозніше поставитися до своєї можливості розбагатіти. Успіх на вас чекає у разі, якщо ви станете господарем тієї справи, якою маєте намір займатися. Не бійтеся своїх ідей і сміливо втілюйте їх у життя. У вас все вийде!

2 — шанси на те, щоб стати багатим, у вас, звичайно, є. Але доведеться докласти чимало зусиль для досягнення своєї мети. Згідно нумерології народження, ви зможете збагатитися тільки в тому випадку, якщо поряд будуть однодумці. Поодинці ви нічого не зможете досягти.

3 — ваш потенціал розкриється лише тоді, коли ви почнете по-іншому ставитись до грошей. Ймовірно, що ви їх просто не любите, тому вони до вас і не йдуть. Можливість розбагатіти у вас є, але для цього варто повністю переглянути свої погляди на життя.

4 — Доля від народження подарувала вам 100% гарантію на те, що ви станете багатим. Вам дуже щастить із грошима. Якщо ви раніше за собою такого не спостерігали, то, можливо, варто більше керуватися своїми відчуттями та інтуїцією. Не завжди розум призводить до позитивних наслідків.

5 — ваші шанси стати багатим, дуже великі. Але в той же час ви легко і швидко можете втратити все. Головна проблема не в тому, як розбагатіти, а в тому, як зберегти свій добробут.

6 — можливостей стати успішним хоч греблю гати! Але ви вперто не бажаєте їх помічати, що зводить шанси розбагатіти майже до нуля. Якщо ви розширите свій кругозір, позбавитеся стереотипів і забобонів і почнете мислити в позитивному напрямку, то зможете досягти відмінного результату.

7 — згідно з нумерологією за датою народження, у вас мало шансів стати багатим. Ймовірно, тому що гроші в житті для вас не головне. Ви знаходите щастя у духовних речах, ніж у матеріальних. Однак це зовсім не означає, що ви все життя відчуватимете фінансові труднощі. З'явиться можливість покращити своє матеріальне становище, якщо присвятити себе улюбленій справі.

8 — ваші шанси стати багатим дорівнюють 50%. Ви зможете стати мільйонером тільки в тому випадку, якщо перебуватимете на чолі колективу. Виявивши свої лідерські якості, ви зможете добитися успіху.

9 — ви дуже різнобічна особистість, що збільшує шанси на гарне фінансове майбутнє. Але не варто хапатись за кілька справ одночасно. Займайтеся тим, чим подобається і не намагайтеся порівнювати себе з іншими. Найчастіше слідуйте поклику свого серця.

11 — це число говорить про щасливу долю. У вас є всі шанси набути фінансового благополуччя. Просто треба дуже захотіти, тоді й бажання здійсниться.

22 — це фатальне число. Як правило, воно від народження наділяє людину певною місією. Отже, якщо ніяк не вдається стати багатим, ви знайдете щастя в іншому.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 24 квітня 2024 року
Місячна енергетика впливає на кожного з нас, тому важливо враховувати її настрій Астрологи допоможуть зорієнту....
більше матеріалів
/-0,39448404312134-/ /-pc-/
Top