counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

Закляті друзі: чим небезпечні ці люди, як їх розпізнати та знешкодити


Переглядів: 19


Закляті друзі: чим небезпечні ці люди, як їх розпізнати та знешкодити

Напевно, ви чули про такий термін як закляті друзі. Виявляється, у сучасній психології досить часто використовують його для опису певного токсичного типу людей, які є в оточенні практично кожного з нас.

Є багато неприємних людей типу маніпуляторів або енергетичних вампірів, але в цій статті ви дізнаєтеся про ще один тип людей, які можуть зіпсувати вам життя, і, швидше за все, вже активно це роблять.

Що означає «закляті друзі»

Це люди з двоїстою натурою — вони і друзі та вороги одночасно, тому їх ще так і називають "друго-вороги". Ці люди поводяться як ваші друзі, але періодично можуть показувати свій негативний бік характеру, який вкрай негативно позначається на впевненості у собі.

Наприклад, такі люди можуть бути вкрай токсичними та агресивними, але лише за певних обставин. Виходить, що це дві людини в одному — ваш ворог і ваш товариш. Варто одразу зазначити, що спілкування з такими особами вкрай негативно позначається на енергетиці та чакрах.

Як розпізнати таких людей

У цьому вам допоможуть кілька особливих ознак та моделей поведінки, які властиві подібним людям. Ось найголовніші з них:

заклятий друг не може за вас порадіти. Ви добре спілкуєтеся, проводите дозвілля, обмінюєтеся інформацією, але як тільки у вас у житті відбувається щось дуже гарне, такий друг відразу стає холодним. Ви розповідаєте про щось приємне. Але він відразу змінює тему або вдає, що просто не чує вас. Причиною такої поведінки є банальна заздрість, яка руйнує не лише його власне життя, а й ваше;

«друг-ворог» постійно принижує ваші здобутки. Наприклад, така людина навмисне говорить щось неприємне, щоб ви відчули себе неповноцінними: «ці штани тебе повнять», «цей чоловік занадто гарний для тебе» і так далі. Тут причиною є не тільки заздрість, а й пристрасть до досить очевидного енерговампіризму. Дуже часто такі люди отримують велике задоволення від бачення того, який біль вони завдають своїм друзям;

вони завжди сумніваються. Мета такої поведінки — не давати вам розвиватись. Вони самі не хочуть ставати щасливими та сильними, тому не можуть дозволити цього зробити іншим. Іноді подібна поведінка буває ненавмисною. Просто у таких людей дуже низька самооцінка, тому вони і говорять щось на кшталт: «так кинь ти, таку класну роботу таким як ми не отримати ніколи», «навіщо тобі цей переїзд? Зайва морока, «всі чоловіки ненадійні, так що не довіряй йому», «всі жінки тільки грошей шукають і подарунків» і так далі;

вони можуть пліткувати у вас за спиною. Поруч із вами вони вкрай доброзичливі та позитивні, але у вас за спиною вони перетворюються на справжніх пліткарів та пліткарок. Вони можуть розповідати ваші таємниці іншим людям. Можливо, поганого і злого наміру тут немає, оскільки їм просто хочеться подобатися всім навколо, але від цього точно не стає легше.

Як знешкодити таких людей

Закляті друзі найчастіше є такими від природи. Вони не зможуть самі зробити зусилля, тому немає сенсу просити їх змінитися. Якщо їх поведінка не завдає вам ніякого дискомфорту, то нічого робити і не потрібно. Інакше діяти доведеться.

Для початку вам потрібно спробувати відповісти на просте запитання: «чи можу я обійтися без цієї людини?». Якщо відповідь «так», то можете сміливо розривати з ним абсолютно всі зв'язки. Так вам буде набагато краще. Адже доставляти незручностей він значно менше, або перестане доставляти їх зовсім.

Якщо ж ви цінуєте дружбу, тут варто зробити таке. По-перше, треба сказати такій людині, що саме в її поведінці робить вам боляче. Якщо після цієї розмови нічого не змінилося, можна обмежити спілкування настільки, наскільки це можливо. У багатьох випадках закляті вороги йдуть на поступки.

Намагайтеся і самі позбавлятися заздрості, злості та образ, щоб не переносити на себе негатив. Нехай у вашому оточенні будуть лише справжні друзі, які не поранять вашу душу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,37318396568298-/ /-pc-/
Top