counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Симоронім у понеділок: ритуали на успіх у роботі


Переглядів: 36


Симоронім у понеділок: ритуали на успіх у роботі

Багато хто не знає, що використовуючи навіть найпростіші та найвеселіші методи, можна збільшити дохід і залучити до себе успіх.

Вже давно відомо, що чаклунство не відбувається так відразу. Для того, щоб ваше бажання здійснилося, необхідно рухатися до своєї мети щодня. Щодня, здійснюючи по невеликому кроку у напрямку своєї мрії, ви тим самим наближаєтеся до її здійснення і тільки в цьому випадку, одного чудового дня, ваше бажання здійсниться. Для цього, в першу чергу, потрібно дотримуватися певних законів Всесвіту, які можна подивитися в цій статті.

Звичайно, багато хто має великий досвід у подібних справах, але що робити тим, хто тільки почав рухатися в цьому напрямі. Симоронські практики не тільки щодня наближають вас до заповітної мети, але й допомагають зробити ваше життя набагато радіснішим і ряснішим.

Як це працює

Симорон є однією з найлегших і найдієвіших технік з виконання бажань. І останнім часом цей спосіб застосовується багатьма психологами, які на практиці переконалися, що симорон працює та доступний кожному.

Вся суть симоронських практик полягає в умінні загадати бажання, а потім забути про нього. Причому забути ґрунтовно і не згадувати кожні п'ять хвилин і не перевіряти збулося воно чи ні. Саме в умінні відпустити свою мрію і полягає найголовніший секрет їхнього виконання. Якщо ви постійно думатимете про своє бажання, зациклитеся на ньому, то воно ніколи не здійсниться, тому що своєю надмірною енергією, ви перекриваєте всі можливості для його втілення в реальність.

У симороні можна самостійно придумати правила гри і чим смішнішими і абсурднішими вони будуть, тим краще. Під час цієї гри ви спокійно відпускаєте своє бажання у Всесвіт і все починає складатися найкращим чином. Саме це дозволяє розслабитися і отримувати задоволення від самого процесу гри.

Симоронські ритуали на залучення успіху в понеділок

Як говориться: «Понеділок — день важкий, проте початок тижня можна зробити не тільки радісним, але до того ж і корисним. Для цього достатньо застосувати один із ритуалів, а за бажання можна їх чергувати.

Ранковий ритуал на загребання грошей

До цього ритуалу необхідно підготуватися з вечора. Візьміть всі купюри, що у вас є в будинку і перед сном розкидайте їх по підлозі в кімнаті, де спатимете. Вранці, у понеділок, відразу ж після пробудження починайте повзати і згрібати гроші руками, начебто граблями. Під час цього процесу засуджуйте такі слова: «У понеділок ранком, гроші я до себе гребу. Раз два три чотири п'ять. Від достатку такого збилася з рахунку я знову..

Цю фразу потрібно повторювати стільки разів, скільки вважаєте за потрібне. Крім купюр, можна також використовувати і монети. Тоді цей процес буде ще більш захоплюючим і смішним. Після того як ви закінчите, можна сміливо йти на роботу. Будьте впевнені, що гроші не забаряться. Такий ритуал багато хто підкріплює спеціальним талісманом, який можна виготовити самостійно.

Симоронський ритуал на тяжіння бажаного

Цей ритуал найкраще також виконувати у понеділок, оскільки саме цей день у підсвідомості асоціюється як початок чогось нового. Приготуйте наперед невеликі папірці, на яких будуть написані ваші бажання, наприклад: гроші, нова посада, підвищення, фінансовий достаток, щастя тощо. Візьміть звичайну нитку та відріжте досить довгий шматок. Далі вам потрібно всі папірці із бажаннями прикріпити на нитку. Можна просто приклеїти, а можна зробити з них своєрідні намисто, проткнувши посередині голкою.

Після цього сміливо прив'язуйте один кінець нитки до себе так, щоб усі бажання тягнулися за вами. І так ходіть весь ранок. Ось йдете ви вмиватися у ванну кімнату, а за вами ваші бажання тягнутися. Поверніться та проговоріть таку фразу: «Ах, як багато бажань до мене притяглося». І так щоразу. Якщо у вас є можливість, то з такою ниткою можна ходити на роботі, а можна і колег підключити до цієї гри. Головне, щоб було весело, але й не заважало виконувати свої безпосередні обов'язки.

Симоронські ритуали у багатьох користуються популярністю. Ви можете придумати такі самі самостійно, або скористатися вже готовими, які залучають не тільки гроші, але і кохання. Радійте кожному дню, не сумуйте, якщо щось пішло не так, вірте у краще


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
/-0,43489480018616-/ /-pc-/
Top