counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

7 напоїв, які зігріють та підвищать енергетику


Переглядів: 34


7 напоїв, які зігріють та підвищать енергетику

Активність та енергійність – мрія багатьох. Молодість та хороша фізична форма досягається не лише шляхом фізичних навантажень, а й за допомогою енергетичних напоїв.

Енергія - це життя, незамінна внутрішня батарейка, яка потребує підживлення. Люди, які мають високий енергетичний запас, активніше, швидше домагаються поставлених цілей, позитивно налаштовані і менше схильні до захворювань. Чим більше енергії, тим більших благ досягає людина.

Способи підвищення фізичної енергії
Фізична енергія потрібна кожній людині для нормальної життєдіяльності. Для її підтримки необхідні своєчасний відпочинок та гарне харчування. Дотримання цих нехитрих правил допоможе організму швидко відновлюватись після важкого дня, стресових ситуацій, поганого самопочуття чи настрою. Також необхідно позбавитися шкідливих звичок (алкоголь, куріння, кофеїн у великих кількостях).

Внутрішня енергетика кожної людини також потребує відновлення та підживлення. Один із способів — підтримка позитивного настрою шляхом позбавлення негативних думок. Обходьте стороною енергетичних вампірів, які здатні завдати істотної шкоди вашій біоенергетиці.

Мрійте та вірте. Присутність заповітної мрії є джерелом внутрішньої енергії. Наявність віри, незалежно від того, у що вірить людина, також пробуджує потік енергії.

Любіть і будьте коханими, займайтеся творчістю, оберіть собі улюблене заняття, спілкуйтеся з домашніми улюбленцями - вони як ніхто інший щедро діляться зі своїми господарями позитивною енергетикою, роблячи нас щасливими незалежно від пори року та настрою.

Зігрівальні енергетичні напої
Для підвищення внутрішньої енергії та посилення біополя використовують особливі напої. Вони здатні не лише зігріти, а й підняти імунітет та зарядити вашу внутрішню батарейку.

Інгредієнтів для приготування безліч. Використовувати їх ви можете на свій смак. Ось деякі з них:

фрукти;
імбир;
молоко;
кориця;
мед;
сік (будь-який);
компоти;
бадьян;
гвоздика;
м'ята.
Рецепти приготування
Для глінтвейну вам знадобляться: виноградний чи вишневий сік, кориця, імбир, гвоздика, м'якоть апельсина, вода. Інгредієнти у каструльці підігріваються на вогні до гарячого стану. Імбир надає гостроти — чим його більше, тим напій буде палкішим.

Для збитня потрібні яблучний сік, чорний чай, імбир, вода. Підігріти в каструльці, не кип'ятити. Для більшого смаку та солодощі додати мед.

Для шоколадного напою потрібні банани, какао, горіхова паста, мед, молоко, кориця, молоко чи вода. Інгредієнти збиваються у блендері, потім підігріваються у каструльці.

Для енергетичного чаю візьміть каркаде (чай продається в більшості магазинів), імбир, часточки лимона. Чай заваріть у чайничку, додайте для смаку мед чи солодкий сироп.

Для морсу вітамінного заморожені ягоди (журавлина, чорниця, брусниця, малина) помістіть у каструлю з водою і підігрійте без кип'ятіння. Додайте мед і гілочку м'яти.

Приготування енергетичних напоїв може перетворитися на захоплення. Фантазуйте. Балуйте себе та своїх близьких смачними та корисними морсами, чаями та відварами корисних трав.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
більше матеріалів
/-0,26825904846191-/ /-pc-/
Top