counter


Переглядів: 19


Традиція фен-шуй надає збиранню життєвого простору величезного значення. Існує три головні причини забратися зараз і тим самим виправити своє життя.

Всі знають про важливість та необхідність прибирання у своєму будинку та на робочому місці. Чистий простір приносить лад у думках і гармонію в душі. Крім того, прибирання в понеділок добре поєднується з  симоронським ритуалом на успіх у кар'єрі.

У традиції Фен-шуй гармонізація житлового простору — одне з найважливіших занять будь-якої людини, яка бажає жити щасливо. І для негайного прибирання існує щонайменше три причини.

Правильна циркуляція енергії Ці

На думку фахівців та практиків китайської традиції, енергія Ці наповнює і все живе, і кожне житлове приміщення. Для того, щоб у ваш будинок не приходили сварки, нещастя та хвороби, енергія Ці повинна вільно циркулювати та проходити через усі кімнати.

Нагромадження мотлоху, старих речей, завали на шафах і заставлені кути — все це заважає циркуляції енергії та створює енергетичні блоки, спочатку в житловому просторі, а потім і в енергополі його мешканців.

Щоб уникнути цього, потрібно викинути старі речі, очистити поверхні шаф, зняти все з холодильника і витягнути всі предмети, що захаращують кути у вашому будинку або квартирі. Звільнене від старих непотрібних предметів житло ніби зітхне вільніше за — і ви разом із ним.

Що в будинку — то й у голові

Наші бабусі не дарма повторюють цю відому народну прикмету. Давно доведено: будинок відбиває психологічний стан свого господаря. Але нещодавно стало відомо, що приведення житлового простору в порядок сприяє врівноваженню морального стану.

Фахівці в області Фен-шуй стверджують, що це легко пояснюється на рівні психології: якщо під час прибирання думати про якусь проблему, що мучить вас, то може виявитися так, що, закінчивши, ви з подивом зрозумієте, що вихід знайдено, а сама проблема — і не проблема зовсім.

Чистий будинок — щасливе життя

Де вам самим приємніше перебувати: у чистому, прибраному будинку, де пил витертий, речі лежать у певному порядку, а підлога не красується жирними плямами та засміченим килимом, чи навпаки? Відповідь для більшості людей очевидна. Наводити чистоту та підтримувати її — це праця, яка «оплачується» бажанням повертатися в чистий будинок, станом спокою та відпочинком у гармонійно збудованому просторі, в оточенні рідних людей, домашніх тварин чи кімнатних рослин.

Окрім фізичного комфорту, в прибраній квартирі можна в певному порядку розставити талісмани фен-шуй, які сприяють підвищенню матеріального достатку, гармонізації відносин та підвищення енергетичного рівня мешканців цього будинку.

Досягти гармонії у своєму житті можна не лише за допомогою прибирання. Використовуйте медитації і техніку холотропного дихання, яка приносить радість і спокій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-1,2579588890076-/ /-pc-/
Top