counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Холотропне дихання: позбавить неприємностей і покращить настрій


Переглядів: 38


Холотропне дихання: позбавить неприємностей і покращить настрій

Однією з найвідоміших технік підняття настрою та покращення енергетики є холотропне дихання. Про цю методику дізнається все більше і більше людей, тому вони набуває особливої популярності.

У нашому світі прийнято боятися всього незвіданого та незрозумілого. З холотропним диханням було так само. Спочатку цей метод покращення настрою та порятунку від неприємностей вважався абсолютно незрозумілим, але згодом фахівці з біоенергетики прийняли його і поставили в один ряд з аудіомедитаціями.

Історія створення методу
Авторами холотропного методу є американці Станіслав та Христина Гроф. На момент навчання їх виховували у традиційних психологічних традиціях. Пізніше вони вирішили переглянути стандартні роботи найкращих психологів та пов'язати їх із біоенергетикою.

Станіслав дійшов висновку про те, що найкращим методом пробудження гарного настрою та позбавлення від бід є психоделічні методи, що ґрунтуються на тимчасовій зміні свідомості. Вчений вважає, що корисно іноді виходити із власного тіла та дивитися на своє життя збоку.

Суть холотропного дихання
Це трансперсональна терапія, оскільки вона полягає в зміні стану свідомості пацієнта. Людина сама може увійти в цей стан, але потім їй може знадобитися допомога. Для початку вам потрібно якнайшвидше дихати повними легкими. Ви повинні дуже швидко вдихати та дуже швидко видихати. Згодом кров насититься киснем, а ви відчуєте ейфорію. Якщо перестаратися, можна навіть побачити галюцинації, оскільки подібне дихання викликає в організмі процеси схоже на отруєння газом, але тільки газ цей у нашому випадку — кисень. Коли ви дихаєте чистим киснем, то відчуваєте ту саму ейфорію.

Під час сеансу потрібна трансова музика, яка здатна вплинути на ваш мозок. Підійдуть етнічні мотиви.

Ця методика — не сучасний новомодний винахід, бо тисячі років тому люди східного світу вже знали про цю методику досягнення особливого стану. Вони використовували її в медитаціях та йозі для зміцнення енергетики та зв'язку з духовними засадами.

Як покращити настрій та позбутися неприємностей
Зробити це можна підвищенням енергетики. Фахівці стверджують, що холотропне дихання здатне зцілювати депресії, дарувати удачу та піднімати настрій. Все, що вас турбує, піде геть, якщо в розумних межах працювати з холотропним диханням.

Для початку треба лягти. Потім ви сильно збільшуєте інтенсивність дихання та його швидкість, збагачуючи кров киснем. Глибоко вдихаєш ротом, ротом же видихаєш. Ви відчуєте особливий стан, коли ваші кінцівки будуть невагомими. Ви ні з чим не сплутаєте це відчуття.

Особлива музика сприятиме створенню спеціальної атмосфери, яка вилікує вас від проблем. Холотропне дихання перезавантажить ваш мозок, очистивши його від усього непотрібного. У момент, коли ви досягнете стану невагомості, думайте про хороший. Це своєрідна швидка медитація, яка має дуже сильний ефект. Цей метод є дуже дієвим, тому використовувати його необхідно максимум раз на тиждень.

Покращена енергетика надасть вам багато позитивного. Ви привернете удачу в своє життя, отже, позбавитеся майбутніх і справжніх неприємностей. У сукупності з цією методикою можна використовувати ритуал на зміцнення енергетики щопонеділка, який дасть вам величезну кількість сил для вирішення будь-яких проблем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,35063004493713-/ /-pc-/
Top