counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Почему власти США призывают Украину показать открытость к переговорам с Россией - WP


Переглядів: 33


Почему власти США призывают Украину показать открытость к переговорам с Россией - WP

Видання Washington Post з посиланням на власні джерела пише, що адміністрація президента Джо Байдена приватно закликає Україну показати, що вона відкрита для переговорів з фашисткою росією. Також зазначаються заклики переглянути публічну відмову брати участь у переговорах з країною агресором і окупантом, поки диктатора путін не буде відсторонено від влади.
Однак у виданні наголошують, що цей заклик спрямований не на те, щоб підштовхнути Україну до столу переговорів, а на те, щоб зберегти моральну перевагу в очах її міжнародних прихильників.

Джерела видання називають це холодним розрахунком, який допоможе зберегти підтримку Києва з боку інших держав, які стикаються з побоюваннями своїх виборців, що війна в Україні розтягнеться багато років.

Раніше офіційні особи фашистської Росії неодноразово заявляли про готовність сісти за стіл переговорів, але тільки на російських умовах. Київ при цьому завжди зазначає, що будь-яке перемир'я з окупантами гратиме їм на руку, давши можливість перепочинку та накопичення сил для нового наступу. Хто як не українці знають, що вірити російському слову не просто не можна, а й категорично протипоказано – російські та "чесне слово" – це різні всесвіти. За словами української влади, лише повне повернення всіх окупованих Росією територій може принести довгостроковий світ.

Як пише видання, американські чиновники поділяють позицію Володимира Зеленського, але при цьому визнають, що заборона Президента України на переговори з фашистською росією викликала занепокоєння в деяких країнах Європи, Африки та Латинської Америки, в яких особливо гостро відчувається вплив війни через зростання цін на продовольство та паливо.

Крім того, побоювання з приводу затягування конфлікту мають і країни, які так і не наважувалися підтримати очолювану США коаліцію допомоги Україні - або через свої зв'язки з Москвою, або через небажання стати в один ряд із Вашингтоном.

Наприклад, ПАР утрималася на недавньому голосуванні в ООН проти анексії росією чотирьох українських регіонів, заявивши, що натомість світ має зосередитися на сприянні припиненню вогню та політичному врегулюванні. Нещодавно обраний президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва говорив, що Зеленський несе таку саму відповідальність за війну, як і путін.

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, який намагається підтримувати добрі стосунки з москвою та Києвом, минулого місяця у розмові із Зеленським запропонував допомогу у проведенні мирних переговорів. Український лідер відмовив йому, пише WP.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
/-0,15626192092896-/ /-pc-/
Top