counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Как услышать внутренний голос: три полезных практики, которые расширят сознание


Переглядів: 44


Как услышать внутренний голос: три полезных практики, которые расширят сознание

Внутрішній голос — це ключ до пізнання себе, навколишнього світу та здатності взаємодіяти з цим світом. Є багато корисних практик про те, як розширити свою свідомість та знайти ключ від щастя. Редакція сайту Dailyhoro. jw.org uk ділиться трьома найкращими.

У сучасному світі ми постійно стикаємося з різними труднощами, проблемами, невдачами: ми весь час кудись поспішаємо, переживаємо і, як наслідок, втрачаємо гармонію з собою. Це найголовніша причина, через яку ми перестаємо чути внутрішній голос. Адже саме він — єдиний орієнтир, здатний допомогти розібратися у низці думок, навчитися приймати правильні рішення. Є багато корисних практик, здатних розширити свідомість та почути внутрішній голос. Редакція сайту dailyhoro.ru настійно радить скористатися хоча б трьома з них.

Вправа No1. Ваша особиста казка

Згадайте, які історії, розповіді, казки цікавили вас у дитинстві. Так, дитячі казки можуть допомогти краще зрозуміти себе та своє життя. Складіть список найулюбленіших казок і знайдіть схожість у своєму житті — ймовірно, ваша доля схожа на долю головного героя. А далі візьміть збірку улюблених історій та на його основі напишіть свою власну казку. Ви можете модифікувати казку про Снігову Королеву або придумати щось нове. Найголовніше — описати, який шлях ваш чекає, з якими неприємностями ви зіткнетеся, які магічні здібності у вас будуть і як вони допоможуть здолати головних лиходіїв.

Після того, як казка буде закінчена, поспостерігайте за собою. Наскільки ви збігаєтеся зі створеним чином, чи живете ви саме так, як описано? Мета вправи — знайти фактори, що заважають вам жити життям своєї мрії. Поступово, порівнюючи себе і свого персонажа, ви знайдете усвідомленість і зможете оцінювати себе та свої вчинки збоку. У серці вашої казки ви знайдете себе — свій голос, свої сили та свою істину.

Вправа No2. Створювальне мовчання

Найскладніший, але найефективніший спосіб спілкування зі своїм внутрішнім Я. Усамітніться, заздалегідь попередивши рідних, що протягом кількох годин ви будете недоступні. А потім відключіть телефон, не користуйтесь Інтернетом, не дивіться телевізор і не читайте книги, але найголовніше — мовчіть. Припиніть усі розмови та внутрішні монологи, постарайтеся почути нові звуки — тишу, природу, себе.

Спочатку буде важко впоратися з думками, що рояться в голові. На цей випадок є порада: тримайте спину прямо, дихайте спокійно, не контролюйте думки — нехай вони течуть вільною річкою, зречеться їх. Поступово зайві думки покинуть вас, відкривши шлях до самопізнання. Саме у такі моменти — спокою та довіри собі — народжуються відповіді на давно задані питання, приходять осяяння та підказки підсвідомості.

Якщо практика не вийде з першого разу — не припиняйте спроби, тренуйтеся хоча б кілька разів на тиждень. Одного чудового дня ви обов'язково почуєте свій внутрішній голос, якому відомо абсолютно все.

Вправа No3. Танці

Ця вправа не має нічого спільного з танцями на весіллях або танцями в нічних клубах. Це своєрідна медитація, яка очищає свідомість та розкріпачує тіло. Вихопіть момент, коли будете вдома наодинці. Розчистіть центр кімнати, увімкніть улюблену музику на приємну гучність та танцюйте. Пам'ятайте, що вас ніхто не бачить, тому не потрібно робити якісь модні та красиві рухи. Просто віддайтеся музиці: через деякий час тіло підкаже, як треба рухатися. Для швидкого ефекту можна заплющити очі.

Мета вправи — перестати контролювати свої рухи та насолоджуватися процесом. Розчинившись у музиці, ви зловите стан зміненої свідомості, в якому можливо практично все: побачити свої глибинні страхи, знайти вихід із кризи, усвідомити свої проблеми та розглянути їх вирішення.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,31035208702087-/ /-pc-/
Top