counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации


Переглядів: 38


Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации

Існує безліч технік розвитку позитивного мислення. Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ви хочете і чого прагнете.

Раніше експерти розповідали вам про те, як як можна програмувати своє мислення на краще життя. Виявляється, у цьому плані дуже корисною може бути методика, описана далі. Вона може використовуватися як у ролі допоміжної, так і як основна.

Крок перший: малювання

Для початку вам необхідно намалювати те, про що ви мрієте. Зовсім не обов'язково вміти малювати. Вам потрібно лише перенести свою мрію на папір, щоб він матеріалізувався. Відразу важливо відзначити, що малюнок має бути більшим. Далі ви дізнаєтесь чому.

Не страшно, якщо ваш малюнок буде не дуже гарним. Важливо, щоб ви вклали у нього свою енергію. Уявіть собі те, чого ви зараз хочете найбільше від життя. Наприклад, якщо це бажання збудувати будинок — малюємо будинок. Якщо це пошуки кохання — зображуємо ідеальну людину. Ваші огріхи та відсутність реалізму компенсується наступним кроком.

Крок другий: пожвавлення малюнка

Це схоже на медитацію, але з тією відмінністю, що вона буде відчутною. Наприклад, ви намалювали будинок. Ви бажаєте побудувати його для себе та своєї сім'ї. тому, напевно, розумієте, яким має бути дах, вікна, матеріали, розміри.

Доторкніться даху, закрийте очі і уявіть його в реальності, ніби ви торкаєтеся реального даху реального будинку. Потім доторкніться до стін, які будуть кам'яними або дерев'яними. Уявляйте це собі якнайчастіше. Повторюйте процес хоча б щодня. Щоденні заняття візуалізацією дають відчутний ефект, допомагають налаштуватися на позитивне мислення.

Якщо це буде нова робота, намалюйте будівлю, офіс, робоче місце тощо. Ви можете намалювати все, що душа забажає. Головне, щоб ви цього справді дуже хотіли. Правда в тому, що це працює тільки у тих, хто не чекає на миттєві результати. Візуалізація не дає вам щось матеріальне. Вона допомагає здобути впевненість у тому, що це реально.

Важлива порада: якщо вам важко намалювати картину свого бажаного майбутнього відразу, ви можете малювати її окремо. У деяких випадках так буде навіть краще, оскільки ви зможете опрацювати кожен аспект своєї мрії, візуалізуючи її за цеглою.

Також ця техніка може допомогти вам у залученні гарного настрою. Щоразу, коли ми малюємо щось добре і гарне, нехай у нас і виходить не найкращим чином, ми підвищуємо свій настрій. Коли ми малюємо свої мрії та медитуємо, ми швидше досягаємо цілей, що теж підвищує нам настрій і робить нас щасливішими.

Якщо у вашому житті сталося щось не дуже приємне, спробуйте скористатися ритуалом на трансформацію негативної енергії в позитивну. У поєднанні з описаною вище технікою результат буде ще продуктивнішим. Малюйте не лише свої мрії, а й ту обстановку, в якій вам хочеться бути.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Надійний ритуал на гроші
Надійний ритуал на гроші
Для того щоб залучити гроші в будинок, потрібно повести простий ритуал Починати цей ритуал найкраще першого чи....
5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому
5 типових помилок прибирання, через які гроші йдуть з дому
Як відомо, правильне прибирання завжди позитивно позначається на залученні грошей до будинку Проте багато люде....
Як зробити сильний грошовий талісман
Як зробити сильний грошовий талісман
Астролог не тільки може передбачити майбутнє за зірками, але й дати пораду всім тим, хто відчуває фінансову ск....
Що керує фінансовими потоками: почніть залучати гроші прямо зараз
Що керує фінансовими потоками: почніть залучати гроші прямо зараз
Залучити гроші у своє життя можна безліччю різних способів Одним із найдієвіших є використання сили грошового ....
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
більше матеріалів
/-0,35632109642029-/ /-pc-/
Top