counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Що керує фінансовими потоками: почніть залучати гроші прямо зараз


Переглядів: 19


Що керує фінансовими потоками: почніть залучати гроші прямо зараз

Залучити гроші у своє життя можна безліччю різних способів. Одним із найдієвіших є використання сили грошового тотему. Кожен з нас має свій покровитель, який керує фінансовими потоками. Тотем може позитивно проводити матеріальну складову життя. Він дано кожному з нас природою. Його силу можна і навіть потрібно використовувати для посилення свого енергетичного поля.

Для того, щоб притягнути гроші, спочатку необхідно дізнатися про свій тотем. Він визначається часом народження.

Вашим тотемом є Вітер, якщо ви народилися у наступні періоди: з 18 січня до 20 лютого, з 17 травня до 18 червня, з 20 вересня до 23 жовтня.

Вашим тотемом є Земля, якщо ваша дата народження потрапляє на періоди: з 25 грудня до 17 січня, з 16 квітня до 16 травня, з 23 серпня до 19 вересня.

Вашим тотемом є Полум'я, якщо ви народилися з 20 березня до 15 квітня, з 23 липня до 22 серпня або з 15 листопада до 20 грудня.

Вашим тотемом є Водоспад, якщо ви з'явилися на світ у періоди з 21 лютого до 19 березня, з 21 червня по 22 липня або з 24 жовтня по 14 листопада.

Тотем Вітер – це постійний рух грошей. Якщо це ваш тотем, то гроші у вашому житті можуть швидко приходити і також швидко йти. Вам важливо зловити подих вітру, утихомирити свій тотем, вловити момент, коли потрібно вчасно щось почати, і коли слід зупинитися. Для того, щоб керувати своїм тотемом, необхідно придбати флюгером. Цей талісман буде вказувати потрібний шлях і спрямовувати дії та думки у потрібне русло. Флюгер необхідно завжди тримати на вітрі. Він зможе не тільки утихомирити ваш грошовий тотем, а й знаходити вірні шляхи вирішення. Запитайте в нього, як вам вчинити в тій чи іншій ситуації, і він відповість вам подихом вітру.

Тотем Земля – це стабільність, матеріальний фундамент, який постійно зміцнюватиметься. Цей тотем приваблює гроші, отримані чесною працею. Бідність з таким покровителем не загрожує, проте для сильнішого ефекту необхідно навчитися легко розлучатися з грошима. Щоб привести в дію тотем Землі, потрібно покласти в горщик зі своєю улюбленою рослиною невеликий камінь. Він даватиме силу квітці, та зростатиме, а разом з нею зростатимуть і доходи.

Тотем Полум'я – це розвиток життя. Полум'я може розгорітися, а може й загаснути. Якщо його силу постійно підживлювати дровами, воно горітиме довго і рівно. Якщо це ваш тотем, то полум'ям у вашому випадку буде робота, праця, дії, напрям, у якому ви йдете. А дрова – це ваші ідеї. Не буде ідей, не буде й фінансового зростання. Для активізації цього тотема зазвичай не вистачає інтуїції, широти мислення та натхнення. Розвинути все це допоможе полум'я свічки. Власникам цього тотему корисно щовечора медитувати зі свічкою. Її полум'я направить у потрібне русло та сприятиме появі нових ідей.

Тотем Вода – це неприборкана сила, непередбачувана течія фінансів. Якщо це ваш тотем, то для того, щоб залучити гроші, необхідно направити свій тотем у потрібне русло, тоді він приведе до багатства. Головне для вас – знайти ту саму «золоту жилку». Якщо ви її знайдете, приплив фінансів не забариться. Для активізації сили тотема можна поставити в будинку невеликий фонтанчик. Вода в ньому постійно повинна перебувати у русі. Ще можна носити із собою кришталевий камінь. Він надає сили, захищає від необдуманих рішень і веде до успіху.

Знаючи свій тотем і способи управління його силою, можна залучити гроші та досягти стабільності. Звернувшись до сил природи, ви зможете за розумні терміни налагодити матеріальне становище і стати ближчими до мрії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Творчі здібності за Знаком Зодіаку
Кажуть, що у світі немає бездарностей Кожен щось вміє і має певні таланти та здібності до творчості
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
Правила збереження внутрішньої енергії у будь-який тяжкий період
На повноцінний відпочинок потрібно багато часу, тому набагато вигідніше просто не допускати появи стану змучен....
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
більше матеріалів
/-0,24163293838501-/ /-pc-/
Top