counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Число таланту за датою народження: вибираємо свій дар за нумерологією


Переглядів: 168


Число таланту за датою народження: вибираємо свій дар за нумерологією

Безталанних людей не буває — кожного з нас природа наділила певними здібностями, реалізація яких забезпечує наш життєвий успіх. Однак далеко не у кожного здібності виявляються ще в юності — багато людей усвідомлюють своє призначення набагато пізніше. За допомогою нумерології можна прискорити цей процес та почати розвивати свій талант прямо зараз.

Щоб дізнатися, якими здібностями вас обдарувала природа, потрібно звернутися до дати вашого народження. Складайте всі числа дати, доки не отримаєте цифру від 1 до 9 — це і буде кількість вашого таланту. Наприклад, ви народилися 17.01.1975. Складаємо всі числа: 1+7+0+1+1+9+7+5 = 4. Кількість таланту в даному прикладі — 4. Коли число таланту розраховане, залишається лише прочитати його тлумачення та дізнатися, в якій сфері ви досягнете найбільших успіхів.

Кількість таланту за датою народження

1 — символ лідерських здібностей. Ви доб'єтеся великих успіхів у будь-якій колективній роботі, тому що зумієте захопити людей і повести їх за собою. Люди, яким відповідає ця кількість таланту, ініціативні, наполегливі, відповідальні та комунікабельні. Це вроджені керівники. Якщо зараз ви займаєте невисоку посаду, згадайте про те, що всі починали з малого — і приступіть до активних дій.

2 — символ миролюбності та дипломатичності. Це число наділяє свого володаря вмінням домовлятися, розташовувати до себе найпретенціозніших людей і з легкістю вирішувати будь-які конфлікти та суперечки. Люди з такими здібностями можуть досягти успіху практично в будь-якій сфері: з них виходять хороші психологи, адвокати, дипломати та підприємці.

3 — символ життєрадісності та натхнення. Ті, кому опікується ця кількість таланту, відрізняються багатою уявою, енергійністю та потягом до творення, а також умінням настільки переконливо викладати свої думки, що навіть їхні близькі люди не завжди можуть відрізнити обман від правди. Люди Трійки досягають великих успіхів у художній творчості, особливо — в акторській майстерності.

4 — символ практичності та зосередженості. Висока здатність до концентрації та пильна увага до деталей допомагають людям, які перебувають під заступництвом цього числа, досягати успіхів навіть у найскладнішій та одноманітній роботі. Вони вдало справляються зі складними розрахунками і складають точні плани, тому чудово реалізують себе у фінансовій сфері, а також — в архітектурному конструюванні.

5 — символ допитливості та енергійності. Той, хто народжений під цим числом, прагне пізнати навколишній світ, проаналізувати та пояснити його дивовижні явища. І, як правило, люди числа П'ять наділені невичерпним запасом сил для того, щоб відкривати собі навколишнім нові горизонти знань. З них виходять чудові вчені, вчителі, археологи.

6 — символ обов'язку та вірності. Природа наділила людей з цим числом таланту величезною силою, яка повною мірою розкриється у служінні високим людським цілям. Такі люди — чудові вихователі, вчителі, лікарі. Як правило, навіть якщо їх сфера роботи досить далека від перелічених вище, вони виявляють себе у допомозі ближнім: надають підтримку, дають мудрі поради і чудово виховують дітей.

7 — символ творчості та мудрості. Той, кому відповідає ця кількість таланту, наділений сильними інтелектом та аналітичними здібностями. Люди Сімки легко засвоюють інформацію, проникають у суть речей, встановлюють глибинні зв'язки між явищами світу. Дуже проникливі: вміння «бачити людей наскрізь» часто проявляється ще у дитячі роки. Успішно реалізовують себе у будь-якій інтелектуальній діяльності та творчості. Крім того, у деяких з них з часом розвиваються екстрасенсорні здібності.

8 — символ волі і сили. Народжені під заступництвом цього числа здатні знаходити вихід із найскладніших ситуацій та долати всі перешкоди на шляху до мети. Люди числа Вісім досягають великих успіхів у будь-якій сфері, яка потребує моральної чи фізичної витривалості, особливо — у спорті.

9 — символ творчості. Віра в ідеал та прагнення до вдосконалення світу відрізняє тих, кому відповідає ця кількість таланту. Такі люди естетично сприйнятливі та творчі, тому реалізовують себе у творчих професіях: словесній творчості, акторській грі, музичному творі.

Не закопуйте свій талант у землю — почніть розвивати його, і ви досягнете мети. Пам'ятайте, що почати ніколи не пізно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,36841201782227-/ /-pc-/
Top