counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Екстрасенсорні здібності: 10 ознак наявності дару


Переглядів: 140


Екстрасенсорні здібності: 10 ознак наявності дару

Якщо ви думаєте, що екстрасенсорні здібності виявляються відразу у вигляді телепатії чи передбачення майбутнього, то помиляєтесь. Деколи люди, які все життя мають паранормальні здібності, навіть не здогадуються, що вони в них є. А все тому, що ознаки наявності дару часто виявляються в простих дрібницях, на яких багато хто не загострює уваги. Нижче наведено 15 ознак наявності паранормальних здібностей. Перевірте, можливо ви екстрасенс?

Вам дуже часто щастить. Варто замислитись над тим, що це не просто так. «Вийти сухим» з будь-якої складної ситуації, постійно опинятися в потрібному місці в потрібний час. одна з прихованих ознак того, що ви маєте дар. Якщо успіх вас не залишає навіть у ті моменти, коли ви думаєте, що все зникло, значить, у вас дійсно є щось незвичне. У вас сильний ангел-охоронець, який не дає потрапити в халепу.

При наближенні до технічних приладів вони починають погано працювати, або, навпаки, функціонують набагато краще. Це означає, що ви випромінюєте сильну енергію, яка впливає не лише на людей, а й на електроніку.

Тварини у вашій присутності починають дивно поводитися. Це говорить про те, що ви маєте особливу енергетику, яку гостро відчувають домашні вихованці. Давно відомо, що деякі тварини, особливо кішки та собаки, дуже чутливі до паранормальних явищ.

Ви не любите відкритих дверей у вашій кімнаті. Це теж говорить про те, що ви маєте екстрасенсорні здібності. Часто «боязнь відкритих дверей» люди посилають на агорафобію. Це не завжди правильно. Бажання знаходиться в закритому просторі не пов'язане з психічним розладом. Якщо ви терпіти не можете, коли двері до вашої кімнати відчинені (навіть якщо в будинку, крім вас, нікого немає), ви просто несвідомо хочете захистити свою енергію.

Ваш кривдник у результаті завжди отримує за заслуги, і це відбувається без вашої участі? Тоді ви маєте потужну енергетику та силу думки, яка може впливати на інших людей.

Ви відчуваєте переживання та почуття інших. Ця здатність дана не багатьом. Таке явище вказує на те, що ви можете брати на себе емоційний тягар інших людей.

Дотик ваших рук здатний послабити або нейтралізувати фізичний біль. Така здатність вказує на те, що ви можете керувати своєю енергією і тим самим лікувати людей.

Вам часто сняться пророчі сни. Часто багато хто з нас просто забувають свої сновидіння або не надають їм великого значення, адже віщі сни. одна з головних ознак наявності екстрасенсорних здібностей.

Чи часто ви говорите такі фрази, типу «я так і знав» або «я ж говорив»? Якщо так, то у вас є здатність до передбачення. Ви знаєте наперед події, які відбудуться – це вказує на те, що у вас розвинена інтуїція і ви здатні заглянути в майбутнє.

Матеріалізація думок та бажань у реальності. Вона може виявлятися як у негативному ключі, так і позитивному. Якщо ваші думки і бажання починають виявлятися у вашому житті і відбувається це досить швидко і часто, це означає, що ви притягуєте події, про які думаєте. Цю здатність багато хто розвиває в собі роками, а хтось отримує цей дар від народження.

Всі ці прояви говорять про наявність екстрасенсорних здібностей. Звісно, ​​свій дар потрібно постійно розвивати. Для цього передусім необхідно навчитися правильно керувати своєю енергетикою.

Ще важливо пам'ятати про те, що люди, які мають паранормальні здібності, несуть на собі якусь відповідальність за свою силу. Ті, хто має дар екстрасенсу, повинні знати, що його дії, думки та слова можуть завдати шкоди людині. Так що якщо ви виявили в собі ознаки незвичайних здібностей, краще застосовувати їх тільки на благо. Відкривайте нові можливості!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів
/-0,30949783325195-/ /-pc-/
Top