counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Ворожіння на майбутнє: три способи дізнатися про долю


Переглядів: 30


Ворожіння на майбутнє: три способи дізнатися про долю

Більшість людей хочуть дізнатися про свою долю. Однак не всім відкривається інформація про майбутнє. Щоб дізнатися справжню правду про те, що на вас чекає, зовсім не обов'язково мати незвичайні здібності. Проте ви повинні використовувати ворожіння за всіма правилами магії, інакше передбачення не буде правдивим і може ввести вас в оману. Як же дізнатися про своє майбутнє? Для цього можна використовувати найстародавніші ворожіння, які допоможуть вам відкрити завісу таємниці.

Одна з найправдивіших ворожінь – це ворожіння по тіні. Для того, щоб дізнатися про майбутнє, необхідно взяти аркуш паперу або газети, зім'яти його в грудку і покласти на плоску тарілку або тацю. Потім грудку паперу потрібно підпалити і піднести до стіни. Папір горітиме, а на стіні ви зможете побачити тінь того, що на вас чекає. Саме за контурами на стіні і можна визначити своє майбутнє. Достатньо включити свою фантазію, і ви побачите, як щось безформне поступово перетворюється на фігуру. Цей спосіб гадання найкраще використовувати після заходу Сонця, щоб у приміщенні було темно, і ви змогли б чітко побачити контури на стіні.

Ворожіння маятником використовувалося ще в стародавньому Єгипті, особливо жінками. Цей спосіб ворожіння краще використовувати для того, щоб дізнатися відповідь на питання, що цікавить. Як маятник можна використовувати будь-який ланцюжок або шнурок. На один кінець підвішується вантаж. Досвідчені екстрасенси використовують камінь кварцу. Замість нього можна використати все, що завгодно. Найголовніше, щоб ця річ мала до вас безпосереднє відношення. Після того, як ви звели маятник, можна приступати до ворожіння. Засвітіть дві свічки і налаштуйтеся на думку, що хвилює вас. Необхідно сформулювати чітке питання, відповідь на якій звучало б або так, або ні. Візьміть маятник у ліву руку і повторіть своє питання вголос. Постарайтеся тримати маятник рівно, щоб ваша рука не впливала на його рух. Після питання уважно спостерігайте за коливаннями маятника. Якщо він починає рухатися зі сходу на захід або із заходу на схід – відповідь негативна. Якщо він вагається з півночі на південь або з півдня на північ – відповідь позитивна. Буває так, що маятник починає обертатися. Якщо він обертається за годинниковою стрілкою, то відповідь так, якщо проти - ні. Якщо він раптом зупинився, або взагалі не почав рухатися, спробуйте трохи переформулювати своє питання.

Існує ще одне ворожіння – по аркушах паперу. Візьміть аркуш паперу, розріжте на кілька невеликих смужок. На кожній смужці напишіть питання, що вас цікавить. Єдина умова: як і в попередньому варіанті ворожіння, питання має бути написане так, щоб на нього можна було б відповісти чи так, чи ні. Таким чином має вийти, що на кожній смужці окреме питання. Візьміть ємність середнього розміру з водою і опустіть смужки паперу на дно ємності. Тепер стежте за смужками паперу. Вони мають спливати. Візьміть перший спливлий аркуш паперу. Питання, яке було написано буде ствердним. Виходить, що те питання, яке першим опиниться на поверхні води, матиме позитивну відповідь. Це гадання можна також використовувати трохи інакше. На аркушах паперу замість питань можна написати ваші бажання. Відповідно, перше сплине бажання здійсниться незабаром.

Безкоштовних ворожінь існує безліч. Всі вони по-своєму гарні, але у різних ракурсах розкривають нам майбутнє. Трапляється, що ворожіння не справджуються, або в самому процесі ви не змогли ясно побачити своє майбутнє. Не означає, що обраний вами спосіб передбачення неправильний і неточний. Просто, можливо, ви вибрали не той день для ворожіння, не дотримувалися правил або не налаштувалися на ритуал. Якщо гадати так, як гадали наші пращури, то все вийде, і ви зможете дізнатися про своє майбутнє.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,28421998023987-/ /-pc-/
Top