counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Сила слова та думки: як кардинально змінити своє життя на краще


Переглядів: 62


Сила слова та думки: як кардинально змінити своє життя на краще

Психологи та езотерики стверджують, що життя прямо залежить від наших думок і слів. Існує теорія, згідно з якою всі наші думки матеріальні і рано чи пізно, все, про що ми говоримо, відбувається в реальності. Виходить, що за допомогою своєї мови ми можемо виконати свої бажання та змінити життя на краще. Давайте розберемося, як саме думки та слова впливають на наше життя, та як працює техніка правильної думки.

Як запевняють фахівці, думками та словами ми задаємо своєрідну програму для своєї підсвідомості. Простіше кажучи, якщо людина постійно думає про погане, то з ними обов'язково трапляться неприємності. Все тому, що він сам налаштував свою підсвідомість на негатив, а вона лише виконала команду. Отже, як допомогти собі силою думки?

Порада 1. Якщо хочете покращити ситуацію на роботі або спілкуванні з людьми, необхідно почати контролювати свою промову. Спостерігайте за своїми словами з боку, прислухайтеся до фраз, які найчастіше вимовляєте. Не вимовляйте щось на кшталт «я завжди спізнююся», «я нічого не встигаю», «я втомився» та ін. " і тому подібне. Тим самим ви запрограмуєте свою підсвідомість на ті дії та результати, які вам необхідні.

Уникайте самокритики та не засуджуйте інших людей. Намагайтеся висловлювати свої емоції без грубих та образливих слів. Думайте та говоріть про себе тільки в позитивному ключі. Результат ви відчуєте вже за тиждень.

Порада 2. Якщо не хочете залучити до себе невдачі, то менше думайте та обговорюйте негативні події та ситуації. Якщо ви натура вразлива і вас постійно турбує те, що відбувається у світі, то вам слід якнайретельніше фільтрувати свої емоції та слова. Не вступайте в розмови про теракти, війни, всілякі події, особливо, якщо ви звикли сприймати все близько до серця.

Коли ви обговорюватимете з кимось чергову неприємну ситуацію або говорити про несправедливість життя, то ризикуєте викликати на себе практично такі ж неприємності, про які говорите. Сила думки подіє вам на шкоду. Це зовсім не означає, що вам потрібно стати байдужим і байдужим до всього, просто намагайтеся зайвий раз не навантажувати себе негативною інформацією, отриманою з інтернету, телевізора або пліток. Захистіть себе від усього, що може викликати у вас негативні емоції.

Порада 3. Щоб змінити життя на краще, необхідно спочатку визначитися зі своїми бажаннями. Що ви хотіли б мати? Якою людиною ви хотіли б стати? Чого вам не вистачає на щастя? Відповівши на ці запитання, вам необхідно буде налаштувати своє мислення на ту хвилю, яка допоможе вам досягти своїх цілей та здійснити бажання.

Проведіть невеликий експеримент зі своєю підсвідомістю та використовуйте силу думки для отримання бажаного результату. Це не займе у вас ні часу, ні сили. Почніть із простого. Наприклад, ви хочете купити собі шубу, але ваші матеріальні можливості не дозволяють вам це зробити. Ви, звичайно, мрієте про неї, але в глибині душі знаєте, що не в змозі придбати таку річ. Забудьте про те, в якому положенні ви зараз перебуваєте і докладно опишіть шубу, яка вам потрібна: колір, розмір, довжина, хутро та інші нюанси. Найкраще записати все на аркуш паперу. Ніхто не знає, звідки візьметься у вас ця шуба, але вона неодмінно у вас буде, тому що ви налаштували свою підсвідомість отримання бажаної речі. Ви нічим не ризикуєте, проводячи цей експеримент, тож варто спробувати!

Налаштувавши свою підсвідомість на правильну хвилю, ви можете отримати те, що мрієте. Але не варто забувати про те, що використовуючи силу думки, необхідно дякувати життю за все, що воно вам підносить. Говоріть «дякую» навіть за маленькі приємні дрібниці. Почуття подяки підтримає ваш настрій і створить сприятливу атмосферу навколо, що приверне до вас ще більше благ та позитивних змін.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,37902307510376-/ /-pc-/
Top