counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Как восстановиться после сильной ссоры и не принимать негатив на себя


Переглядів: 40


Как восстановиться после сильной ссоры и не принимать негатив на себя

Сварки бувають у кожній родині — навіть у тих, у яких на перший погляд їх не може бути. Це означає, що кожному з нас потрібно бути готовими до них та вміти не приймати негатив на себе. Експерти розповіли, як це зробити.

Часто в нескінченних сварках винен не поганий характер, а енергетика будинку, де живуть люди. Поради експертів допоможуть виправити ситуацію на краще, зробити ауру житла більш творчою.

Як відновитися після сварки

1. Перше правило свідчить, що потрібно переривати потік негативу не після сварки, а під час неї. Чим раніше ви зупинитесь, тим простіше буде відновитись потім. Конфлікти починаються у 90% випадків через розбіжності, тому перше, що потрібно зробити, це перестати стояти на своєму. Ви не на дебатах, і у вас немає жодної життєвої необхідності сперечатися до втрати пульсу.

2. Побудьте трохи на самоті. Візьміть перерву та просто заспокойтеся. Самотність буває корисною, коли ви залишили в сварці більшу частину своїх сил. Потім, коли нерви та енергетика відновляться, вам набагато простіше буде порозумітися з другою половинкою, другом або родичем. Зосередьтеся на собі — на своїх захопленнях чи на справах, на роботі.

3. Займіться спортом. Фізичні навантаження дуже добре видаляють залишки агресії. Люди нерідко б'ють кулаками в стіну, намагаючись виплеснути негатив, але можна просто вирушити на пробіжку чи піти у спортзал. Після важкої розмови чи сварки це найкращий спосіб повернутися до нормального стану.

Як не приймати негатив на себе

1. Під час сварки ми у будь-якому випадку це робимо, але важливо знати, як не робити цього потім. Перше правило — навчитесь прощати і прощайте якнайшвидше. Не таїть у собі образу за слова, адже вони були сказані згоряння. У переважній більшості випадків близька людина чи друг скаже своє «прости» у відповідь на ваше.

2. Пам'ятайте, що це просто сварка. Якщо не було сказано нічого надміру образливого, це просто непорозуміння. Посваритись можуть абсолютно всі. Якщо до цього ставитися надто серйозно, ви приймете на себе більше негативу, ніж маєте. Будьте простіше та позитивніше дивіться на речі.

3. Використовуйте каміння-талісмани, які вбирають все погане замість вас. Наприклад, одним із найкращих мінералів у цьому плані можна вважати аметист, який швидко відновлює нерви та виліковує душу. Подібний ефект має аквамарин, місячний камінь, білий кварц.

4. Медитації та дихальні практики. Можна використовувати їх як окремо, так і разом. Відразу після сварки розсіяти отриманий негатив допоможе правильне дихання. Потрібно заплющити очі і почати повільно та глибоко вдихати і так само повільно видихати. Якщо є можливість залишитися в повній тиші та самоті, можна помедитувати. Є спеціальні медитації на зняття стресу та тривоги. Крім розсіювання негативу вони також допомагають швидше відновитися після сварки, так що це універсальний засіб від усіх проблем.

5. Не скаржтеся їм, а просто спілкуйтеся. Якщо ви почнете скаржитися, то ваші проблеми перейдуть на них і ви можете втратити друга, товариша. Якщо трапилася сварка, напишіть другові, мамі, братові і таке інше. Просто запитайте, як справи, попросіть розповісти про щось хороше. Це дуже допомагає.

6. Займіться вирішенням проблеми. Подумайте не про емоції, а про те, як можна прийти до консенсусу, вирішити проблему і подолати перешкоду на своєму шляху. Це дуже допомагає. Як тільки у вас з'явиться пропозиція, ви можете її озвучити.

Експерти радять користуватися змовами на примирення. Вони допоможуть прискорити процес нейтралізації образ та негативу. Не витрачайте нерви даремно. Намагайтеся йти на примирення якнайшвидше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,55151796340942-/ /-pc-/
Top