counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Ставки на баскетбол и их популярность у игроков в БК Париматч


Переглядів: 47


Ставки на баскетбол и их популярность у игроков в БК Париматч

Ставки на баскетбол https://parimatch.com/ru/basketball — один із перших напрямків у беттингу, який став доступним відразу після початку роботи БК Паріматч в інтернеті. Спочатку бетторам пропонувалося ставити тільки на результати матчів, але зараз набір пропонованих прогнозів звичайного користувача може непогано спантеличити. Гравцям у Париматч пропонується ставити на результати, фори, тотали, індивідуальні показники та ставки за різними ігровими моментами (штрафні, дво- та триочкові влучення тощо). Починаючи сьогодні грати на ставках на баскетбол, гравцеві пропонується великий вибір подій. Вибирайте матчі як популярних турнірів (NBA, Олімпійські ігри), так і локальних національних чемпіонатів, щоб робити ставки на баскетбол із великим вибором прогнозів та високими коефіцієнтами.

Особливості та види ставок на баскетбол у Паріматч

Крім класичних ставок на кінець ще до старту матчу, користувачам у Паріматч пропонується великий вибір результатів, на які можна поставити. Щоб це зробити, необхідно вибрати дисципліну “Баскетбол” в меню сайту або мобільного додатка, далі визначитися з чемпіонатом, вибрати подію та результат, який прогнозується як реальний результат.

Крім класичного прематч формату, на баскетбол також можна ставити у лайві. Так як в лінії регулярно знаходиться велика кількість подій, підготується до кожного бажаного може не бути часу. У такому разі ставки на баскетбол у лайві стануть чудовим рішенням. Гравці зможуть почати дивитися пряму трансляцію гри, визначити форму команд і лише після цього зробити прогноз на результат.

Серед фанатів ставок на баскетбол є чимало фанатів різних бетінгових стратегій. І якщо зайти в інтернет, то на цей вид спорту їх можна знайти чимало. Однією з найпопулярніших стратегій ставок на баскетбол є тайм-матч. Її суть полягає в тому, що ви ставитимете на переможця другої чверті на одну команду, а підсумкову перемогу в матчі — на іншу.

Ще один варіант перевірити тактику в баскетболі — поставити за стратегією Оскара Грайнд. Її суть полягає у виборі великої кількості ставок (без об'єднання в експрес), з коефіцієнтом трохи більше 2. Таким чином, і шанси на перемогу будуть досить високі і програшні ставки будуть окупні.

Ставки на баскетбол у Паріматч — це не просто можливість примножити поставлену суму за рахунок правильно зробленого прогнозу, а й шанс додати у своє життя ще одне хобі, яке щільно увійде до вашого життя. Той самий чемпіонат NBA — це не тільки матчі, а й велике напруження пристрастей та регулярні новини поза межами баскетбольної арени.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,36345601081848-/ /-pc-/
Top