counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Як уповільнитись і заземлитися: спеціальні практики та вправи


Переглядів: 45


Як уповільнитись і заземлитися: спеціальні практики та вправи

Стан стресу або тривоги негативно відображається і на настрої, і на  Звільнитися від панічних атак, заспокоїтися і настроїтися на позитив допоможуть перевірені техніки.

Негативні емоції не дозволяють зосередитися на роботі, ведуть до розбіжностей у сім'ї і провокують невдачі. Експерти рекомендують познайомитися з дієвими практиками та вправами, які допоможуть заспокоїти нервову систему, сповільнитися і заземлитися, щоб попрощатися з тривожністю.

Техніка самозаспокоєння

Зняти стрес і почуватися значно краще допоможуть розслаблюючі теплі ванни з ароматом. Занурившись у воді комфортної температури, важливо зосередитися на своїх відчуттях: знайти зручну позу, дозволити собі розслабитися і відпустити тривожні думки, насолодитися усамітненням і комфортом.

Вправа з заземлення

Момент, коли емоції переповнюють, важливо знайти для себе предмет, здатний заспокоїти. Це може бути гладкий камінь, привезений з моря, клубок ниток, які можна перемотати, або інша річ, яку можна потримати в руках і заспокоїтися. Такий предмет допоможе загальмуватися і заземлиться mdash; стати спокійніше і мислити критично, не дозволяючи паніці взяти гору. Тактильні відчуття розслаблятимуть і діяти як антистрес.

Заспокійливі напої

У періоди, коли потрібно привести емоції в порядок, важливо знайти час для того, щоб посидіти в тиші з чашкою улюбленого напою. Це може бути настій з заспокійливих трав, чашка гарячого шоколаду або тепле молоко з медом. Фахівці в області біоенергетики рекомендують зайняти зручне положення і насолодитися напоєм, відчуваючи, як страх йде і настає період гармонії з собою.

Техніка заземлення: знайти свій аромат

Кожен любить щось особливе: одним подобається аромат свіжої випічки, інші відчувають приплив бадьорості, почувши запах свіжомеленої кави, треті купують певне мило з улюбленим ароматом. Фахівці рекомендують знайти свій запах, щоб під час стресу була можливість відчути його і внутрішньо розслабитися. Глибоке розмірене дихання і приємний аромат будуть свого роду дихальною гімнастикою, що приносить не тільки розслаблення, але і задоволення.

Техніка заземлення від стресів

У момент стресової ситуації можна лягти на підлогу, розкинути руки і відчути під усім тілом тверду опору. В цей момент важливо зосередитися на думці про безпеку, вирівняти дихання, вдихаючи носом і видихаючи ротом. Така техніка допоможе швидко привести почуття до порядку і припинити істерику.

Впоратися зі стресовою ситуацією допоможуть і практики медитації. Їх проводять регулярно, привчаючи організм правильно реагувати на стрес, не звертати увагу на прикро дрібниці і жити щасливо, знаючи, що емоції не зможуть взяти контроль над розумом в критичній ситуації.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Як режим дня впливає на біополе та настрій людини
Часто ранок починається з занепаду сил і дратівливості Це наслідки неправильного режиму дня
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете готові приймати ви....
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість будуть на піку, що зробить вас неперев....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл прогнозує, що 18 квітня 2024 року може принести цікаву інформацію, важливу для майбутньог....
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 квітня 2024 року Тамара Глоба рекомендує зберігати позитивний настрій та бути готовими до мо....
більше матеріалів
/-0,14018702507019-/ /-pc-/
Top